Det närmar sig...



Idag har vi hållit på hela em och förberett oss inför imorgon. Allt är fixat, det är iordninggjort inför första advent och ljusstakarna i fönstret blev jättebra. Tilltugg och det som skall bjudas på är klart och ballongerna uppblåsta.
Slappar nog i soffan i kväll och laddar batterierna, både mina och kamerans.

            


och sen lite tårta på det
...





Och sen är det helg och fredagskväll igen...


Det susar genom livets strid,en fläkt av himmelrikets  frid, en klang av  harpotoner. En aning fyller varje bröst, och stilla ljuder andens röst i jordens alla zoner: O mänsklighet, ställ dörrn' på glänt----det är Advent-det är Advent.

Han kommer hit ,en mänskoson,ur Faderns rike fjärranfrån      och gästa vill vår boning. Han kommer ned till jordens grus       med himlens kärlek hopp och ljus och bjuder oss försoning.     Ett sken är nu i öster tänt--det är advent det är advent.

Han kommer med ett sällsamt bud,från kärlekens o nådens GUD att bringa till de sina.Så öppna hjärtats tempelhus, och låt Hans  rika fulla ljus därinne klart få skina.Då blir Guds under sett och känt-  det är advent ,det är advent!  

                                              Sv. psalmen 109./C. Boberg¨





Kommentarer
Postat av: britten

Underbart...

2008-11-27 @ 20:21:47
URL: http://pyrobritt.blogg.se/
Postat av: annebelle

Vilket härligt adventsinlägg! Jag har knappt varit hemma sista tiden, hektisk tid nu inför advent, underbart på sitt sätt. Men som sagt här hemma är det inte adventsstämning ännu. Men det ska bli - så gott det går under plasten. Psalm 109 är underbar, den ska vi sjunga på söndag. Ha det gott

2008-11-28 @ 15:05:54
URL: http://annebelle.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0