Julbord


Så börjar det annonseras om julbord igen. Nu skall vi mötas i olika sammanhang och äta tillsammans. Trevligt tycker jag. Fundrar på om jag skall ta med lilla familjen på ett julbord. När jag gick in på kommunens hemsida kunde man välja på följande julbord mm  Jag är lite sugen på att prova det libanesiska julbordet. Är det någon som har provat detta?




Restaurang Bella Donna kör detta koncept. Verkar spännande!

Traditionella julbord har vi ätit i Nyköping. Några speciellt fina kommer här:



Hotell Blommenhof som huserat många olika verksamheter genom åren är nu en förträfflig hotellanläggning med restaurang med klass.

eller varför inte



Stjärnholms stiftsgård, vackert belägen strax utanför Nyköping. I denna miljö smakar maten också väldigt gott. Hela miljön som helhet gör att det känns extra speciellt att äta här.


Kommentarer
Postat av: Inga M

Det är roligt att gå på julbord! Fast på mig lite bortkastat. Jag äter inte sill alls och inga syltor och så. Sen tål jag inte mjölk och mjöl så Frestelsen går bort, Det blir mest skinka och ägg och räkor och potatis. Men det är ändå något med stämningen som är svårtslaget.

2008-11-22 @ 09:42:22
URL: http://inga.blogg.se/
Postat av: britten

Håller nog helt med Inga ..jag är ingen storätare så det är lite bortkastat egentligen men väldigt väldigt trevligt..libanesisk mat är ju jättegod så det kankse inte är fel med deras julbord ..prova..

2008-11-22 @ 16:28:05
URL: http://pyrobritt.blogg.se/
Postat av: annebelle

Stjärnholm har ett fräscht och fint julbord, tycker jag. Vi äter på Solbacka, också fint.

Bella Donna åt vi på igår, men pizza då.

2008-11-22 @ 19:37:31
URL: http://annebelle.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0