Två stolar och ett litet bord.


Vi har en solig vägg vid stugan som innebär hur mycket morgonsol som hellst. Där vill jag ha två stolar och ett bord. På Rusta har de annonserat så vi kollade lite idag:



Jag skulle kunna tänka mig något i den häör stilen. Provade denna lilla grupp. Den vita färgen känns neutral och bra. Den färgen håller över tid och följer inte modets förändringar vilket är helt ointressant för mej.
Men snälla, vem har kopierat stolarna. Man sitter för långt bakåtlutad. Så skall det inte vara till morgonkaffet.



Denna stol hade en annan sittriktighet men jag vill inte ha en sån oskyddad stol. Stolen skall stå framme i alla väder sommartid och måste tåla lite och inte bli ful efter ett år.



Stolen i mitten ser jätteskön ut. Lite Amerikastilen kanske. Den hade dock något som fattades i ryggen och den passade inte alls mej. Annars är den inte alls fel. Det är viktigt att inte dessa konstruktionsnissar bara kopierar utan också provar funktionen.



Denna bild har jag lånat från Kila Möblers hemsida. Jag skulle vilja hitta denna modell med två fåtöljer och ett bord emellan i begagnat skick dvs av någon som tröttnat på denna möbel.

Någon som känner någon som tänker avyttra/sälja en sådan?

Kommentarer
Postat av: anne

jaha...Det är en sådan möbel du vill ha!?! Jag har ingen.



Angående det lilla bordet och stolarna så tror jag att Nacka Byggnadsvård har den modellen och den var inte så blodigt dyr alls. Jag vill gärna tro att de i Nacka har litet annan kvalisort än Rusta.

2009-04-18 @ 14:57:39
URL: http://annnne.blogg.se/
Postat av: Herta

Tack för tipset. jag skall kolla Nacka Byggnadsvårt? Vad är det för något förresten?

2009-04-18 @ 15:40:23
Postat av: anne

Nacka Byggnadsvård är litet som Centrum för Byggnadsvård i Gysinge, de säljer "reservdelar", material till gamla hus, en del möbler, textilier etc.



Kolla på denna länk: http://www.nackabyggnadsvard.se/

2009-04-18 @ 16:35:49
URL: http://annnne.blogg.se/
Postat av: Herta

Har kollat denna länk nu. Af Chapman fåtöljerna a`1795 exkl fotpall 495 verkar intressant. Priset gånger två då förståss. Fast kanske inte denna sommar.

2009-04-18 @ 17:13:25
URL: http://http

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0