Svaga gossar på CMS



Kommer till gymet efter jobbet idag. Måste köra en jättesatsning idag pga tappa.se. Jag måste öka mina resultat.  Allt för laget. Värmer upp en timma med löparbandet, sedan lite maskiner. Retar mig återigen på de svaga gossar som lagt upp 3x25 kg på magtränaren nere i källaren. Jag skulle önska att CMS i Nyköping snabbutbildar gossarna i enkel styrketräning dvs att lyfta 3 x 25 kg vikter och orka hänga tillbaka dem på ställningen...Jag orkar inte återställa gossarnas träning jämt och ständigt.... Jag vill träna och lyfta mindre mängd nu i början och ta det varsamt men det går inte, först skall man städa efter gossarna.
      



Dagens gångpass leddes av den glada instruktören. Var arg de första 20 minuterna, ångrade att jag anmält mej till detta pass. Gång 45 är så tråkigt. Men sen så släpper det...efter kanske dryga 20 minuter. Orken kommer, jag ökar motståndet, tänker på strul och svåra saker som måste genomföras. Sen är jag inne i en annan värld. Helt plötsligt släcker de ner belysningen ( som jag egentligen inte gillar men som tydligen är något man gör), aha tänker jag nu är vi snart klara.


Kommentarer
Postat av: anne

Du är så duktig! Heja dig! :)

2009-02-04 @ 22:30:44
URL: http://annnne.blogg.se/
Postat av: Inga M

Du är duktig! Häng i bara! Kanske bra för orken att bli lite uppretad. Är det inte så de riktigt proffsiga gör?

2009-02-05 @ 07:19:48
URL: http://inga.blogg.se/
Postat av: anne

Du är utmanad på min blogg!

2009-02-05 @ 22:13:05
URL: http://annnne.blogg.se/
Postat av: Mia

Ja, det må jag säga att det är svagt av de små pojkarna att inte plocka upp efter sig! Gymets personal borde lära dem om de inte hajar själva...



Jag MÅSTE komma igång med träning... segt som attan... och kilona trivs runt lilla "maggen"....

2009-02-06 @ 07:04:51
URL: http://miatankar.webblogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0