Några komptimmar



Idag har jag verkligen satsat på tappa.se. Jag har parkerat bilen långt borta från de saker jag skulle till och jag har gått. Snabbt gick det och många steg fick jag. Sen ett par timmar på gymet så dagens stegmängd kanske räcker...



Väl hemma när maskinerna är körda och matlådan fixad fastnar jag i ett Tv program, den arga snickaren . I januari kommer Anders Öfvergård att styra upp havererade byggprojekt och misströstande hemmafixare i en ny serie i Kanal 5.

Sverige är fullt av självutnämnda hemmafixare. De där personerna som kan bäst själv och misstror hantverkare. När det går månader och inget blir klart kommer den tuffa verkligheten ikapp.


 



Vi kollar på "alla bygg och inredningsprogram" just nu. Detta var lite annorlunda men ganska kul. Jag funderar förståss på hur det kan ha blivit som det har blivit i den familj som programmet handlar om. Kanske har det bara blivit förmycket en liten bit i taget jättelänge tills dess det liksom inte är någon idé att ta tag i det hela.
Hoppas nu att kvällens familj orkade fortsätta när de fick hjälp att starta igång med sitt hem.

 


Kommentarer
Postat av: britten

egentligen är jag ganska trött på inredningsprogram men just detta känns lite annorlunda och jag tänker precis som du.....hur kunde det bli så..typ...kram

2009-01-29 @ 11:14:50
URL: http://pyrobritt.blogg.se/
Postat av: anne

tappa.se, vad är det?

2009-01-29 @ 21:43:40
URL: http://annnne.blogg.se/
Postat av: Inga M

Men ibland är det upplyftande att se andra människors kaos. Man kan tänka att riktigt så illa är det i alla fall inte här hemma, även om det rotar ihop sig ibland. :-)

2009-01-31 @ 03:19:59
URL: http://inga.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0