Par i perfekt form



Läser Expressen på nätet idag och en artikel om Paulo Roberto och hans tankar som bok "Träna en kvart om dagen med Paolo Roberto. Paolo Roberto visar att en kvart om dagen är allt du behöver för att komma i toppform. Han presenterar i boken mer än 50 effektiva övningar där du använder den egna kroppen som motstånd. Du kan därmed utföra dem var och när som helst. Här finns åtta kompletta "kvartar" för alla nivåer så att du kan utmana dig själv och ständigt utvecklas oavsett hur tränad du är i dag.

Här får vi enligt artikeln tips om hur vi, när vi inte hinner till hymet osv, kan träna upp oss hemma och också tillsammans med en annan person, gärna hemma med den vi lever i hop med. Jag citerar Paulo som säger i Expressens artikel idag.
""- Så jag lade kvartarna åt sidan och plockade fram parövningarna jag kört hela livet inom kampsporten och utvecklade nya varianter som jag och frugan kör i vardagsrummet när vi lagt barnen. Det bästa är att vi vinner tid, att åka iväg till gymmet flera kvällar i veckan är liksom inte möjligt. Parträning är också det perfekta sättet att bygga en sund livsstil tillsammans. Träning är bästa sättet att må bra både fysiskt och psykiskt. Och mår båda två bra mår också relationen bra.

Tre 30-minuterspass i veckan räcker för att ge dig en form som "gör de allra flesta avundsjuka" säger Paolo Roberto. ""


Här kommer Paulo Robertos bildexempel på parträningen och hur vi kan lägga upp träningspassen.

Här finns tydligen alla möjligheter att komma vidare.
Vet inte riktigt. Jag vet i varje fall att det blir gymet imorgon bitti...som vanligt.


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0