Kumlins, la Cuchina och systerdottern 25 år.


Lördag igen! Idag fanns inte direkt inspirationen till att gå upp tidigt en ledig dag för att åka till gymet. Vi hade dock bestämt oss och bokat pass så det gick inte att bara strunta i detta.  Som vanligt på lördagar så var det "Slagerinstruktören". Dagens instruktör gillar slager. Detta informerar hon oss ständigt om. Idag skulle det spelas  ca 12 minuter slagerlåtar från årets melodifestival. Dock inte Caroline af Ugglas. De befann sig inte på samma våglängd eller nåt. Malena Ehrnman eller vad hon nu heter däremot har vi cyklat till idag. Passet var kul och när det känns kul är det snart över. Mest vanligt folk.



Efter en lördag fm på gymet så måste man ha kaffe. Nu kör vi "Kumlns" ett tag framöver. Kollar in lite folk vid torget osv... Vi tog kaffe och en macka även om det finns andra alternativ, dock inte efter ett gympass.





Visst är det väl vår snart även om det är grådassigt ute idag?



Mannens systerdotter fyller år och skall firas idag. Vi shoppar upp oss på ett fång tuplaner.



Tänkte bara nämna att om någon tänker ge mej tulpaner så kan jag rekommendera dessa.



Vi kompletterade presenten med ett par pocketböcker hos kullbergs bokhandel. För en gång skull hade de en expedit som stod och studerade en bok ( läste i denna) innan vi blev expedierade. En ung kille som verkade förstå sig på böcker då han stod och läste. Annars har de väl haft expediter, typ drygt medelålders damer som inte verkar ha så stort läsintresse, i varje fall utifrån hur de agerar när man  frågar om presenter av boktyp osv. Men nu tar kullbergs nya tag. Jättebra!



Svärfar dök upp från ingenstans och ville bjuda på lunch vilket var jättetrevligt och gott. Vi gick til La Cuchina. Vi hade en innehållsrik diskussion med ägaren till restaurangen.

Därefter åkte vi på kalas...

Kommentarer
Postat av: Jenny

Kul med bokhandelsreflektion här också! Och det gäller att gynna fiken i stan så att de håller kvaliteten uppe :)

Det finns några stycken jag gillar och utbudet är nog ganska bra. Att fikakulturen inte är lika utbredd som i storstan är ju naturligt om man ser till livsstilar. På liten ort ses man till exempel ofta hemma hos folk.

2009-03-14 @ 22:33:23
URL: http://jennysrum.blogspot.com
Postat av: annebelle

De där lila är undebara. Jag tar också emot sådana. :)

2009-03-15 @ 19:29:35
URL: http://annebelle.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0