Rummet töms innan Bella Donna.




Lördag igen. En hel ledig dag. Tidigt på morgonen kommer vi på att det är idag det skall ske. De har legat i sin kartong länge nu. Jag betalade dyra pengar för alltihop i början på året. Det har dock inte blivit av ännu. Inte komit till skott. Inte orkat. Inte velat. Inte haft tid. Inte haft lust. Men idag började vi.

Vi tömde hela vardagsrummet. Det tog sin tid. Alla böcker, alla pyttlar, allt som låg framme för att vi trivs med att ha saker framme och för att vi är allmänt slöa och inte planerar några fina släktkalas nu i vår och kan slappa till oss.
Men nu är böckerna däruppe, porslinet i ett annat rum, sofforna i kökets närhet så nu skall vi slappa i soffan när vi äter den närmaste tiden...vilket jag ser fram emot!
Ikväll har vi provat väggen. Vad tål den för osv.
Imorgon måste vi nog ut och powerwalka eftersom vi bara släpat saker idag.

Svärfar kom och hjälpte till så det blev till att fixa arbetslunch med biff, potatisgratäng  och sallad.

Ingen hade lust att laga middag varför vi åkte till gamla kända trogna Bella Donna och köpte en innehållsrik pizza att dela på inkl sallad.(se ovan)



Vovven satt och väntade utanför ICA-butiken när jag kom för att beställa pizzan.
Inne på Bella Donna var det en hel del folk. Där satt grabbgänget av unga gossar i 22-24 årsåldern. de väntade på sin mat...hade börjat med var sin flaska öl. De verkade ha det trevligt tillsammans.  Där satt också två herrar i 40-års-åldern. De åt lugnt tillsammans, slötittade på storbildsskärmen där det visades fotboll
( Vet Ni om att Kalmar vunnit över Göteborg idag?)
Där satt också en ensam man och kollade på fotboll medan han käkade en stor portion mat. I Restaurangen fanns också tre yngre damer. Två hade just fått in sin Planka och den tredje hade just anslutit och funderade på sin beställning. Hon kom alldeles nyss in med sin  resväska som hon drog efter sig. En man kom in och hämtade sina pizzor och en kvinna kom in och beställde ett par pizzor. En av dem måste vara utan tomatsås då "hon " är allergisk mot tomatsås.
Jag fick min pizza och min pizzasallad och nu har vi suttit hemma i soffan som står delvis i köket med vars ett glas vin som blev över från vår gemensamma flaska igår.  Skall vi ha något kaffe innan kvällsthe´t lite senare.




Kommentarer
Postat av: Inga M

Jag försöker vildsint gissa vad det var som hände men lyckas inte riktigt!

2009-03-22 @ 08:51:57
URL: http://inga.blogg.se/
Postat av: anne

Jamen!?!?!?! Vad är det som låg i sina kartonger?? Nya tapeter inför lunchen nästa lördag??? Vad är det väggen ska tåla? En ny stor-TV??? Eller är det meningen av vi ska spricka av nyfikenhet? :)

2009-03-22 @ 10:46:49
URL: http://annnne.blogg.se/
Postat av: vivan

Ja, nu har du gjort halva bloggvärlden nyfiken????



Vi väntar på SVAR...!!

KRAMEN!

2009-03-22 @ 13:58:01
URL: http://vwellermo.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0