Bekymrade bloggvänner

Bloggvännerna Anne, Selma, Carina och Mia har alla olika synpunkter på Hertas ev upphandling av en kjol inför morgondagens begivenheter. Nu var det så här det gick till.
Herta tog sig först in på Wedins sko för att kolla på eventuella läderstövlar om det nu heter så idag. Det heter säkert något annat piffigt. I stövelväg äger Herta nämligen bara sina kära älskade näbbisar. Äsh det fanns inget snyggt under 900:- så jag gick vidare.
For in på Kapp Ahl och in i provhytten. Ut igen då kjolen satt bra men hade som ända skillnad från Hertas andra kjolar att den inte hade begravningslängd. For vidare in genom några dambutiker utan resultat och kom till Åhlens där jag provade en svart i plysch vilket kunde vara en medelväg, tänkte Herta. Den ena storleken satt som ett ålskinn och nästa storlek krävde mera mat i magen först någon vecka innan...
Hoppade in på Sundbergs en sk damklädesbutik med kvalité. Några kjolar hade lite annat utseende dvs inte som vanliga svarta dylika utan med lite dragkedjor och fickor samt sömmar med kul placering. Tyvärr lite för stor och storleken under fanns inte. Säljaren ( namnet på fd expedit hämtade storleken under men av annan kvalité, skönare och dyrare.) Denna kjol satt som gjuten på Herta.Men den var dyr...varför jag inte köpte den så där utan vidare och förmodligen inte sedan heller...men det hade varit så snyggt.
Hoppade in på MQ och rekade. Kan finnas något där men orkar inte prova mer idag.
Bara  så att NI vet.
Ps.Herta och Selma tycker att jag skall satsa, Carina och jag skall titta in på Axelssons och MIa konstaterar att jeans är mest bekvämt.

Kommentarer
Postat av: anne

Bekvämt?



I en svart kjol, icke begravningslängd, är du inte bara bekväm med bra tights och ev. en kort slip (dvs underkjol om den inte är fodrad) och j-igt snygg!!!



Du har en bra figur, visa den i en snygg kjol!



Investera.



Har du kollat Johnells?

2010-12-10 @ 20:20:20
URL: http://annnne.blogg.se/
Postat av: Selma

Jeans är skönt men svårt att känna sig uppklädd i.

2010-12-10 @ 20:21:41
URL: http://frunatmaken.wordpress.com
Postat av: Herta

Anne: Neej jag har inte kollat.Är inte helt överens med deras storlekstyp.

2010-12-10 @ 20:22:51

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0