Presentförslag någon????

På fredag i nästa vecka skall jag på en höstavslutning i ett sammanhang. Min uppgift är att hitta en lämplig present till en man runt 40 som skall avtackas för allt han har gjort i många olika sammanhang. Och det är verkligen allt. Presenten skall hålla normala regler för gåvor alltså 300:- tror jag. Jag behöver alla förslag som jag kan få. Jag har lagt ut detta på fejjan och fått några förslag men jag behöver fler.
Så snälla hjälp!

Kommentarer
Postat av: Selma

Järnspett kanske? Stilren present som passar i alla lägen. ;) Svårt det där. En gammal vän hade annars den fina presentidén ett ölset. Brynja, en ring falukorv och två folköl monterade på en pappskiva. Kan det vara något?

2010-12-12 @ 21:49:55
URL: http://frunatmaken.wordpress.com
Postat av: anne

Presentkort från Ticnet som kan användas till valfritt evenemang?

2010-12-12 @ 22:14:29
URL: http://annnne.blogg.se/
Postat av: Inga Magnusson

Till en kvinna är alltid diverse massagebehandlingar kul att ge, men med en man vet jag inte om det passar. Sen funkar ju alltid en hyfsat bra champagne, det finns en mycket prisvärd som heter Palmer o c/o eller nåt liknande. Presentkort på middag på en restaurang i närheten är heller inte fel, då kan han ta med kvinnligt sällskap dit och få lite rabatt på maten.

2010-12-14 @ 05:21:08
URL: http://inga.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0