Prommisen och möten under den.




 



Söndag fm. Jag måste ut och gå. Tar den vanliga svängen, förbi affären.Lite kompletteringshandling kanske. Travar bort mot där vi bodde tidigare. Konstaterar att nya ägarna verkar trivas med köket vi gjorde i ordning. Det verkar se ut ungefär som när vi bodde där. En snygg taklampa har de köpt som hänger över köksbordet. De verkar använda bänkbelysnignen som mannen planerade och donade så mycket med. Så att allt skule bli perfekt, med dimrar här och där och annat läckert. Inga spottar men annat som gör skillnad. Känner mig glad att de bor där. Jag känner dem inte. Några andra köpte huset, bodde ett tag, sågade ner det åtta år gamla äppelträdet med Ingrid Marie frukt för att de skulle bygga en uteplats på tomtens platå utöver den som redan fanns och som de förbättrade och för att de inte gillade en massa besvär med frukt att ta hand om! Kanske besvärligt för en barnfamilj. Men som sagt de som bor där nu verkar använda sig av vår belysning. Känns kul. En ny brevlåda står där också. Inte en dag för tidigt.

Travade vidare och kom slutligen fram till affären. Innan stötte jag på två personer som såg jätteglada ut. Vi pratade en stund. De frågade var jag hade mannen och nämnde honom vid namn. Vi stod en bit ifrån varandra så jag såg inte deras ansikten så jättebra. Det var liksom två vägar som möttes men som ändå inte korsades helt.

Det är bara en sak. Jag vet inte vilka de är.


Kommentarer
Postat av: anne

Du har fått en award av mig - tjohooo!

2010-01-24 @ 17:12:40
URL: http://annnne.blogg.se/
Postat av: anne

Varför såg du dem inte? Inga glasögon eller stod de i en buske?

2010-01-24 @ 18:57:10
URL: http://annnne.blogg.se/
Postat av: Anonym

Jag vet inte, glasögon tror jag.

2010-01-24 @ 20:08:53
Postat av: anne

Jag buntade ju ihop fem, så det är väl klart du kan slå ihop två, och sju får räcka! :)

2010-01-24 @ 20:17:14
URL: http://annnne.blogg.se/
Postat av: Anonym

bra!

2010-01-24 @ 21:03:26
Postat av: skogsnuvan

Limpan såg god ut. Abraham vet jag just inte ett dugg om. Jag hade en präst som spottade på mig under kristendomslektionerna så jag hängde inte riktigt med.

2010-01-25 @ 08:35:38
URL: http://skogsnuvan.bloggagratis.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0