Ramlade inte av idag heller...




Tog mej av nån konstig anledning som jag ännu inte begripit till gymet ikväll också. Inte samma instruktör som igår. Däremot en i samma schanger. Galen och som tycker att det är jättekul när vi blir helt slut.

En sak som är till hennes fördel. Hon släcker inte ner belysningen under den sista låten eller då vi tar i som mest. Vissa personer gillar förmodligen att ta ut sig maximalt i mörker när ingen annan ser. Eller är osäkra på att ge järnet när de tror att andra ser. Jag funkar inte så. Jag skiter fullständigt i den som står vid maskinen bredvid mej. Jag har fullt upp med mej själv.

Släcker nån ner belysningen får jag sakta farten så jag inte ramlar av cykeln....eller vad vi nu gör.


Kommentarer
Postat av: Anonym

De kanske släcker ner så att man inte ska vara säker på vem som fiser värst när han/hon tar i som mest? ;)

2010-01-11 @ 21:22:47
Postat av: bngn

Har heller aldrig fattat det där med nedsläckningen. Ingen verkar ju vara på hångelhumör ändå, men det är väl för att nån tror att man lättare kan gå in i sig själv och kunna prestera mer. Befinna sig i flödet liksom.

Men du Hertan, nu när du fått upp flåset och byggt upp ett lätt endorfinberoende, varför inte komma ner på fredagseftermiddagens entimmesspinning? En garanterad nära-döden-upplevelse av sällan skådat slag. Helt underbart.

2010-01-12 @ 10:47:51

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0