Sommarpratare



Eva Gabrielsson, Annica Östberg och en massa andra personer skall vara årets sommarpratare. Detta härliga program som är så intressant och spännande att lyssna på. Men har det inte blivit kortare i tid de senaste åren?

Överst en bild från Hjortensbergsbadet, ett utomhusbad ( finns inomhus också nuförtiden) i vår stad. Här minns jag radion, ljudet var inte riktigt det bästa men det var så att man hörde i alla fall. Jag minns att man kunde höra sommarprogrammet samtidigt som man var på badet. Vi tog "Milmärket" flera somrar i rad och hängde på badet varje eftermiddag och simmade och träffade kompisar. Vi cyklade förståss dit vilket var en tur på kanske 5 kilometer ungefär.

Vad har Du för minnen av sommarpratarprogrammen? Denna svenska instutition?

Kommentarer
Postat av: anne

På senare år; alla pratar om det men jag inte hört ett endaste program.



När jag var yngre hade vi det på på jobbet och det var bra.

2010-06-08 @ 21:14:42
URL: http://annnne.blogg.se/
Postat av: Selma

Förutom en massa bra minns jag att Tina Thörner och Pigge Werkelin gav mig svårartat obehag.

2010-06-09 @ 08:27:35
URL: http://frunatmaken.wordpress.com
Postat av: Mia

Förr var det alltid två timmar långt, numer endast 1,5 timme, så visst är det förkortat. Men för den sakens skull har programmen ofta bra kvalitet ändå, tycker jag.



Förra året så tyckte jag väldigt mycket om Malin Sävstams program då hon berättade om hur hon förlorade stor del av sin familj i tsunamin och vägen tillbaka till ett bra liv idag. En väg som varit svår, men ändå hur stark överlevnadsinstinkten är i människan. Mattias Klum, naturfotografen, är en duktig berättare som också lyckas fånga mitt intresse... Ja, det har funnits många mycket duktiga sommarpratare genom tiderna.

2010-06-09 @ 11:39:08
URL: http://miatankar.webblogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0