Hemmadag och sjukanmäld

Idag har Herta tillbringat första hälften av dagen hemmavid. Rekorderligt sjukanmäld i dvalan i morse har jag nu åter sett dagens ljus. Gillar inte att vara hemma. Tar mig ut till brevlådan för att hämta dagens post.
  • Inga räkningar idag.
  • Två brev till mannen
  • Sunt förnuft till mannen
  • I Form till hustrun
  • Reklam i stora lass uppdelat på personligt skrivet brev till Herta förmodligen skickat i likartad form till många från Kattistidningen. Den vill att jag skall prenumerera tre nummer och satsa på mera heminredning hemma hos mej. Jag kommer att få alla tips jag behöver för detta.
Herta orkar inte tänka på heminredning. Herta lägger detta tillsammans med övrigt "vanligt" från butikerna i närregionen plus ett litet häfte med en massa blandat i. Herta kan ibland förnöjas över allt skit som finns och som vi förmodas tro att vi behöver. Hur är det om man inte har så mycket för sig.Lockas man av att skicka efter än det ena, än det andra då? Vilka är det som beställer ur dessa broshyrer innehållande allt från tidningsprenumerationer inkl väska, hälsosamma piller, billiga bilder om man beställer 100 st, frimärken,bläckpatroner,privatlån(ush), svenska spel, smycken, underkläder mm. Ok det kan finnas ett och annat bra men...
  • Sen kom det ett brev från frälsningsarmen, ett brev med annat innehåll. Där kan man läsa om vad saker kostar om vi skänker en slant till dem för vidare befodran till människor som behöver dem.
  1. 100:-   En enkel jullunch.
  2. 250:-   Lite julmat och en julklapp.
  3. 400:-   Julmat för två vuxna.
  4. 1000:- Julmat för en barnfamilj.

Kommentarer
Postat av: Britten sa

Först och främst ....Jag skänker alltid till frälsis när det blir jul.känns bra....Du jag är inte säker på vilket fik du menar? Men är dte Lisas cafe så ligger det på Katarina Bangata..kanske nära Götgatan...Tunnelbana till Medborgarplatsen och sen promenad mot skrapan..mitt emot skrapan gr ni in på Katarina bangata en liten bit så ligger det på höger sida

2010-11-11 @ 16:15:24
URL: http://glitteroga.blogg.se/
Postat av: anne

Är du sjuk!?! Hoppas du mår bättre nu!



Visst är det fascinerande med att det antagligen finns de som handlar ur dessa skräpbroschyrer-de måste ju finansieras på något vis!!!

2010-11-11 @ 21:38:39
URL: http://annnne.blogg.se/
Postat av: Inga Magnusson

Frälsningsarmén känns fortfarande som ett seriöst insamlingsforum. Men det bygger mer på känsla än kunskap. Vi är ju luttrade numera när det gäller insamlingar. Den senaste varianten var klädinsamlingscontainrarna som står överallt. Den som sköter insamlingen tjänar inga pengar på verksamheten så det ser helt ok ut. Men han hyr containrarna för mycket dyra pengar. Och ägaren till dem råkar vara en son.

2010-11-12 @ 05:40:36
URL: http://inga.blogg.se/
Postat av: Inga Magnusson

Glömde, hoppas Du tillfrisknar och kan njuta av helgledigheten.

2010-11-12 @ 05:41:34
URL: http://inga.blogg.se/
Postat av: Selma

Frälsningsarmen känns som rejäla.

2010-11-13 @ 10:22:24
URL: http://frunatmaken.wordpress.com
Postat av: diana

Krya på dig. Usch vad dyrt det låter med maten.

2010-11-13 @ 20:50:01
URL: http://www.metrobloggen.se/diana

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0