Snowwalk for three

Ok vi skulle till gymet idag men  mannen fick annat för sig, trodde han. Herta beodrade promenad och vi drog fram alla kläder för snöstorm. Herta har ju nyligen varit hos frissan så det är numer inte alls svårt att få plats i mössan.
På med alla kläder och sen ut i snöstormen. Vi tog vägen förbi några kompisar där en i sällskapet skulle låna med sig en pocket vid visiten i helgen men glömde densamma. Inte kan man klara sig utan " Små citroner gula" alltför många dagar när man nu planerat att läsa Kajsa Ingemarssons bok.
Vi travade iväg och nådde snart gamla radhusgatan, ringde på och lämnade in boken. Vederbörande som skulle läsa boken följde gärna med på en runda. Mannen ifråga hade som ursäkt att det fanns möjlighet att studera Zlatan i någon match på nätet ikväll eller hur det nu var... Nåväl vi var tre som gav oss iväg och tre som kom hem en timma senare.

Kommentarer
Postat av: anne

Jagade du ut den stackars mannen i den här kylan!?!?!? I en hel timme????

2010-11-23 @ 21:05:30
URL: http://annnne.blogg.se/
Postat av: Anonym

Jaa. Han blev så glad och pigg när vi väl var ute.

2010-11-23 @ 21:19:40
Postat av: Suss

Igår var jag, dotter och liten Babusjka (hunden) ute och pulsade i skogen för att ta lite enris till första advent. SKÖNT var det verkligen inte, men Busjkin trodde att hon var stövare, hon spårade på ett rådjur.

Sedan fick jag veta att man inte får ta ris, om än aldrig så lite, utan att ha lov av markägaren. Undrar vems skog vi var i? Som vi frös tycker jag att vi var värda de där kvistarna.

2010-11-24 @ 16:08:14
URL: http://leontina.blogg.se/
Postat av: Inga M

Ha ha... bilden var verkligen festlig!

2010-11-26 @ 05:35:53
URL: http://inga.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0