13 grader och en händig karl.

Nu snart lämnar vi stugan för denna gången och stänger för vintern. Lite halvkallt och fuktigt har det varit. Härligt skönt är det med lugna kvällar då vi gör inget speciellt, äter lite, slappar och läser. Mannen fundrar på olika projekt och förbättringar.
Herta har en händig karl! Igår dök ett ny intressant tilldragelse sig tillkänna. Under många år har låset krånglat mer och mer, ibland vill inte dörren öppna sig när man vrider om låset. Kanske bra för inbrottstjuvar och andra förbrytare men inte för oss. Förresten i vår stuga finns inget att ta. Så är det med den saken. Gamla möbler och gamla prylar som tyvärr inte är tillräckligt gamla. Igår kom vi inte alls in i stugan....på en gång. Först efter en lång stund av lirkande och Herta vet inte riktigt vad.
Nåväl nu till bilden. Den föreställer händige mannen som nu har monterat dän ( sörmländska) låset och renoverat detta. Låset är nu återmonterat på plats och fungerar utmärkt.
Herta har delvis återmonterat låset. Kan väl säga att mannen satte dit detta fem gånger innan han var riktigt nöjd. Nu är mannen nöjd. Det kommer inte något kort på en nöjd "mannen". Ni får gissa hur han ser ut då?

Kommentarer
Postat av: anne

Han ler som en Cheshire cat! Stort och brett!

2010-10-03 @ 22:30:32
URL: http://annnne.blogg.se/
Postat av: Anonym

Du är nära svaret Annne.

2010-10-04 @ 19:38:42

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0