Danielssons herrekipering - Lilla NK

Idag har jag varit på Danielssons herrekipering i Borgholm. För ungefär ett år sedan köpte jag en kort jacka/kavaj eller vad det nu heter i rött där. Skitsnygg! När jag skulle på kurs nu i början på veckan skulle jag lägga ner denna och ta den med mej, En kurs med övervägande mängd damer 50 plus, då krävs det lite snygga kläder. Kan nämna att Herta inte har använt kavajen på hela sommaren . Denna hängde på vinden. NI vet vår härliga förrådsvind med stora härliga takfönster, ja inte stora kanske men in skiner solen och har gjort hela sommaren.  Ok tillbaka till historien. När jag ryckte kavajen ur sin galge på hängaren och provade denna, vad såg jag då? JO vänstra armen, den som förmodligen hängt ut i gången och fått sommarsol på sig var röd och vit randig. Vi pratar om ränder om vardera fyra (4) centimeter. Tyvärr bara på ena armen annars hade jag en mer likvärdig kavaj över båda ärmarna... Ränderna fanns bara på ena ärmen.
Denna kavaj vill jag inte ha även om den kommer från Jofama och var skitsnygg.
Så passligt att vi skulle åka till Öland veckan därpå. Herta tog med kavajen i en påse och idag körda gamla bilen in till Borgholm medelst kavaj.
Jag visade upp kavajen, berättade om vår gamla vind och visade upp plagget. Den trevlige unge mannen som tog emot in kavaj såg mycket förvånad ut, sa att han aldrig hade sett något liknande och sa också samtidigt att dettaq plagg "tar vi tillbaka". Jag är nu ägare till en svart kavaj, kort och skitsnygg den med.
Kanske blir det en bild nån gång.
Ovan ser Du bilden på huset.
Ps. Varför skrev jag lilla NK. Jo det var en kund inne i butiken samtidigt som pratade av sig till samma säljare som skulle komma att hjälpa mig. Han blev så glad över att butiken hade så många olika märken, att de fick så fin sevice och så vidare. Hemmavid som han sa fick man leta efter en säljare om man ville betala...
I varje fall så är det en kanonbutik som Du gärna kan besöka om Du kommer till Borgholm och vill ha något snyggt. För damer finns det mest skinnkläder, fär herrar finns det allt...fast en del av detta  kan tjejer också ha.

Kommentarer
Postat av: anne

Det var imponerande att de tog tillbaka kavajen och ersatte den!



Visa upp den nya du! :)

2010-10-01 @ 20:56:55
URL: http://annnne.blogg.se/
Postat av: Anonym

De tog tillbaka den utan kvitto. Sveriges bästa service.Men de kände förståss igen den förra kavajen att den var köpt där.

2010-10-01 @ 21:13:55

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0