Olika människor

Jag tycker att situationen med olika tråkiga händelser med dödlig utgång i staden i Närke är tragiskt. Det har hänt olika saker med tråkigt nog dödlig utgång kopplad till Universitetet. Först en omtyckt lärare som mördas och en kollega med vilken hon haft en relation häktas. Man håller inte ordentligt koll på den häktade mannen som i förhör fått klart för sig vad man hittat för saker som förmodligen skulle binda honom till brottet. Vet man inte att personer i en sådan situation kan vara självmordsbenägna? Det hela verkar mycket underligt.
Sen de senaste dagarnas nyhet, om studenten som blev mördad av en annan student. Båda är här i vårt land för att studera. Det är så sorgligt. Mannen har ganska omgående erkänt mord. Vad har allt för mening?  Vi pratade om detta vid lördagens lunch-middag eller vad det nu var vi åt  när vi var i Örebro. Ett numera ganska gammalt Universitet som råkar ut för flera saker vid ungefär samma tid.
En duktig universitetetstjej finns inte mer pga en hastig händelse. Sonen berättade var hon studerade och vi funderade kring detta. Jag tycker inte om iofs när man skriver i massmedia om mord och eländé ingående dag efter dag när någon mördats. I detta fall så har man slutat att skriva om mordet ganska omgående. Kan det bero på att båda ungdomarna var utbytesstudenter och inte hade någon jättekoppling till människor här dvs inte hade familj och släkt i Sverige? Får man tänka så. Lite konstigt är det i allla fall.

Kommentarer
Postat av: anne

Tråkigt och hemskt och det är nog svårt för de som finns i miljön att inte bli påverkade.

2011-04-03 @ 10:40:17
URL: http://annnne.blogg.se/
Postat av: Liger

I certainly agree with you

2011-04-03 @ 11:22:25
URL: http://www.ligerworld.com
Postat av: lovisa

godmorgon:d

2011-04-03 @ 11:45:23
URL: http://lavitadilovisa.blogg.se/
Postat av: Felicia

Agreee!!

2011-04-03 @ 11:48:53
URL: http://teenmovie.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0