Har bergvärmen förstört kjolen?





Nu har det hänt igen. Vad skall vi göra. Fungerar inte bergvärmen?
Herta ropar på "mannen": - Du måste agera! Så här kan vi inte ha det.

Februari 2010. Hertas begravningskjol hade krympt i garderoben. Hon nödgades att inhandla en ny lite akut. Hon hittade inga begravningskjolar i svart just då men köpte en som satt lite trångt men som kunde fungera bättre än den hon hade som inte fungerade alls. Herta handlade givetvis på rea. Något ordinarie snyggt fanns inte och denna inhandlades inom 08-området.

6 januari 2011. Herta går sent omsider upp på övervåningen för att hämta den senast aktuella begravningskjolen. I morgon är det dags igen. En begravning. Vad har hänt? Vi har problem med temperaturen i garderopben igen. Den nya men något trånga men ändå fullt fungerande begravningskjolen fungerar inte pga denna bergvärme! Vad göra? Måste nytänka lite...

Ordlista
Begravningskjol = klassisk svart kjol i för Herta lagom längd.



Ps.
Både mannen och sonen kan ha sina resp outfits?



Kommentarer
Postat av: Suss

Jag har haft exakt samma problem med "begravningskjolar". Först lånade jag av min aningen knubbiga granne, sedan köpte jag en i stretchigt tyg. Det senare alternativet kan jag rekommendera! Funkar jämt och går under betäckningen "gummikjolen". Sedan är det fritt fram för dem som hör mig säga det namnet att fantisera som de vill!

Trist med begravningar, hoppas det går bra!

2011-01-04 @ 22:36:32
URL: http://leontina.blogg.se/
Postat av: anne

Läser jag rätt när jag läser att det är krympningen av kläder som är det katastrofala och inte anledningen till att den ska på?



Kan du inte "skarva" knapp och blixtlås med en tåt av något slag så som gravida gör? Och ha något som döljer linningen över?



Eller går det inte alls?

2011-01-04 @ 22:43:17
URL: http://annnne.blogg.se/
Postat av: Bara Jag

Huga - inte visste jag att bergvärme kan ge sådana biverkningar!! Jag som hämtade in flera offerter i somras - kanske bra att jag inte kom till skott??

2011-01-04 @ 22:54:40
URL: http://blogg.rhode.se
Postat av: Anonym

Anne: Kjolen är av den sort tror jag som är svår att lägga ut eller förbreda. I varje fall kan inte jag det tillsamans med annat jag skall göra imorgon.



Suss:Var köper man gummikjolar?

2011-01-04 @ 23:17:26
Postat av: Inga Magnusson

Låter tråkigt med begravning, men jag hóppas det löser sig med kjolen, annars kanske mörka byxor funkar. Det är ju inte så strikt numera.

2011-01-05 @ 00:07:17
URL: http://inga.blogg.se/
Postat av: Mia

Bergvärmen... aha... är det den som krymper kläderna!? Ja, kan tänkas... när vi installerat bergvärme blev min kläder allt mindre. Det var nog i samma veva när jag tänker efter...



Men varför fortsätter krympningen av kläder. Jag har ju bott i lägenhet i drygt åtta år nu. Fjärrvärme... kanske samma fenomen med det...



Gummikjol låter inte helt fel!

2011-01-05 @ 05:46:37
URL: http://miatankar.webblogg.se/
Postat av: Carina

Fnissar lite för mig själv när jag läser inlägget och kommentarerna. Gummikjol :)

Annars är det ju ett märkligt fenomen. Så som jag uppfattat Herta borde den ju växt istället för krympt. All hälsosam mat och som hon ligger i på både gym och i skidspår.

2011-01-05 @ 09:30:49
URL: http://justmintoo.blogg.se/
Postat av: Britten sa

ja ha bergvärme..jag trodde det var fult i garderoben som krympte kläderna...typiskt....Kram till dig

2011-01-05 @ 09:31:52
URL: http://glitteroga.blogg.se/
Postat av: skogsnuvan

Bara dina kläder. Det måste vara ett lokalt angrepp av bergvärme just på dina kläder. Är bergvärme av manligt kön kanske????

2011-01-05 @ 16:48:29
URL: http://skogsnuvan.bloggagratis.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0