Bodywood och Funwalk

Nu har det hänt. När sommaren är som finast ger sig Herta och några andra galningar in på gymet ( Hertas man var en av de andra men han vågade sig dock inte på Bollywood) Kan säga att det var varmt. Hade det varit igår hade Herta bangat av hälsoskäl eller nåt liknande.
Dagens instruktör var inte instruktören L som det stod i programmet och som Herta hade riktat in sig på. Istället var det instruktören O, en av sonens kamrater. Denne unge man var glad och med rejält med energi under hela passet. Mannen hade dock konstaterat att han tog det lite easy? Herta träffade f..ö Anne på gymet på Bollywoodpasset till att börja med. Denna tillställning var intressant. Det intressanta är om man får med alla armar och ben åt rätt håll samtidigt med instruktören längst fram och samtidigt med de andra deltagarna på passet.
Ps. Här skulle några för sammanhanget mindre passande bilder laddas upp, i brist på andra. Blogg.se vill dock inte det idag så det slipper NI se.

Kommentarer
Postat av: Inga Magnusson

Skitt också, jag vill verkligen se bilder!

2011-07-03 @ 22:36:17
URL: http://inga.blogg.se/
Postat av: anne

Har inte du kommit i säng än!?!?!

2011-07-03 @ 23:36:54
URL: http://annnne.blogg.se/
Postat av: anne

Du har väl ändrat tillbaka till vanlig redigerare? ;)

2011-07-03 @ 23:38:13
URL: http://annnne.blogg.se/
Postat av: skogsnuvan

Du sa det själv. In på gym när det är så här hett. Jag för min del tar cykeln och far ner på sommarcafe Där kan man ta igen de kalorier man gjort av med. Att skura trasmattor är gym för armarna och sedan kan man ta en simtur i vatten som faktiskt är ca 22 grader. Låter inte det mycket skönare än gym?

2011-07-04 @ 17:46:58
URL: http://skogsnuvan.bloggagratis.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0