Bona golven

Har kommit till ett nytt fikarum, med automatkaffe. Förra jobbet hade en dubbel Mocca Master som undertecknad för övrigt köpt in till verksamheten. Inget fel på automatkaffe men här finns möjligheter till konditionsträning på tid. Ganska många trappsteg upp i lokaliteterna kan man inköpa sig till billig penning, gott kaffe med riktig mjölk. Minns plötsligt sign Anne när hon idkade trappträning. Detta skall jag också göra, åtminstone en gång per dag. Jag lovar att rapportera hur många trappsteg som vi pratar om. Pinnade upp för trapporna idag på fm. Gott kaffe. inköpte mig också en god macka till billig penning ( måste väl ha något efter alla trappor) .
Vid kaffet på em var jag också intresserad av ett trapppass och därtill gott kaffe. Vad hände högst upp i huset tror Ni? Jo de bonade golv. Så kan det vara och skall väl också. Men imorgon skall jag på trapporna igen.

Kommentarer
Postat av: Inga Magnusson

Det känns bra att utnyttja trapporna! Minns när jag jobbade varje dag på översta våningen i mellanstadiebyggnaden. Då försökte jag springa uppför trapporna de två våningarna.



Låter som en nyttig arbetsplats

2011-11-23 @ 07:43:55
URL: http://inga.blogg.se/
Postat av: skogsnuvan

Vilken kondition du kommer att få om du ska ränna i trapporna så där varje dag.

2011-11-23 @ 12:44:24
URL: http://skogsnuvan.bloggagratis.se
Postat av: Anonym

Ja det hoppas jag att jag får.

2011-11-23 @ 19:21:08

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0