Syjuntan utan tråd åt trerätters.

En av mina bekanta/vänner dök på mej häromdagen då jag stod och valde bland gravdekorationerna utanför närbutiken härhemmavid.
- Hej!. Jag tänkte bjuda hem några stycken, vi blir inte så många då och då. Jag tänkte det kunde vara kul att träffas....bla bla bla. Jag tackade Ja till detta och tyckte det var trevligt. Jag fick veta en person som också skulle komma.
Dagen närmade sig och jag funderade vad detta skulle bli för samling och om det var kaffe med tilltugg(läs kakor mm) som skulle vara det som bjöds på eller om det var någon form av mera matigt på menyn. Min kontakt i sammanhanget sa ungefär så¨här:
- Det är det gamla syjuntagänget...( den som inte existerat på många många många år)
På min fråga  om jag trodde att det skulle bli fikainriktning på kvällen eller mat hade den gode vännen svarat mat men min hörsel hörde prat. Detta missförstod Herta alltså och åt fläskkotlett med potatis och sallad innan hon gick iväg. Nu har jag ätit ytterligare en måltid avseende förrätt, varmrätt och efterrätt och kaffe på det.
Men gott var det och trevligt hade vi.

Kommentarer
Postat av: Inga Magnusson

Ha ha.. så det kan bli. Men Du hade inga problem att fixa två middagar så där på raken! Man kan ju kompensera med någon svältdag senare.

2011-11-09 @ 07:59:50
URL: http://inga.blogg.se/
Postat av: Zarah

hehe, ibland lyckas man trycka ner mer mat än man tror i den lilla maggen. Vem vill göra värdinnan besviken? Att ha gäster som knappt smakar på maten man lagt arbete på är ju inget kul...

2011-11-09 @ 10:23:48
URL: http://verandan.svenskablogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0