Bidrag bara när man behöver, eller?

Vad är det som gör att politiker i alla politiska läger då och då gör så här, när man inte behöver, trots att man fått råd att låta bli, för egen ekonomisk vinning skull? Det är sorgesamt och en skam för vårt land att vi inte förstår bättre? Varför tar vi ut bidrag som vi inte skall ha och som vi förmodligen inte behöver? Jag fattar inte? Vad är det som gör att vi blir så?

Kommentarer
Postat av: Freedomtravel

Vi saknar ideologi, tror jag. Både befolkningen och politikerna. Men värst är ju att politikerna gör det. Sånt här gör att man tappar tilltron till politiker över huvud taget. Och om till och med han bidragsfuskar - då är det ju inte konstigt om andra människor gör det eller?? lågt...

2011-10-08 @ 15:04:11
URL: http://www.freedomtravel.se
Postat av: tokblogga

ja det är helt otroligt att det tydligen ska behöva fifflas när man arbetar som partiledare. sossarna anser nog att man ska ta från dom fattiga och ge till dom rika.

2011-10-08 @ 16:50:39
URL: http://tokblogga.blogspot.com/
Postat av: Selma

Moral, med risk att låta som jag vet inte vad men det är för lite moral och för mycket moralism.

2011-10-08 @ 17:13:02
URL: http://frunatmaken.wordpress.com
Postat av: Inga Magnusson

Nu hör jag väl till dem som tror att det ändå är en liten minoritet som fuskar med bidrag i Sverige. Vi har nog någon sorts kultur av hederlighet med gemensamma medel. Och nu tänker jag förstås en jämförelse med Grekland, där var tionde pensionär är död, evenuellt sedan länge, medan släktingarna plockar ut pensionen!



Förtroendet för Juholt lär väl ändå vara kört, åtminstone om samma moral ska gälla för manliga politiker som för kvinnliga. ( Jfr Mona Sahlin och hennes futtiga Toblerone o blöjor eller vad det nu var).



Synd, jag gillar ju annars humoristiska män med mustasch!

2011-10-10 @ 04:38:19
URL: http://inga.blogg.se/
Postat av: Annieverse

Det här är en fis i universum jämfört med vad som sker i de asiatiska länder där jag har varit, och är, bosatt. Ändå blir jag upprörd och förbannad. Jag har någon slags naiv föreställning om att hemma i Sverige, det land jag är så tacksam över att få vara medborgare i, där borde man veta bättre än så här.

2011-10-10 @ 10:34:48
URL: http://annieverse.wordpress.com
Postat av: margareta

Att detta ska hända gång på gång. Att dom aldrig lär sig. Förstår dom inte att vi är trötta på fiffel och korruption. - Denna jäkla girighet.



Titta på Mona S. vilken månadslön!



Och Bengt w. som sitter i Röda Korsets Styrelse,

när lågavlönade kvinnor stor och skramlar med bössorna! -



2011-10-12 @ 20:05:11
URL: http://margaretawarenius.blogspot.com

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0