Hur skapa folkvett?


Kommentarer
Postat av: Selma

Det tror jag att hon hade rätt i.

2011-10-09 @ 12:51:55
URL: http://frunatmaken.wordpress.com
Postat av: Sandra

Hej!



Tack för din kommentar! För oss fungerar det väldigt bra men då och då kan vi känna av allergin lite. Jag reagerade på båda våra kissar när de var kattungar men kattungar har mer allergiämnen. Vi ser till att bada dem en gång i månaden, dammsugar ofta och har en luftrenare i sovrummet och då fungerar det väldigt bra.



Viktiga är att ni testar er allergi först hos uppfödaren innan ni bokar en liten kisse. Hoppas allt går bra för er! Vi har inte ångrat oss en sekund :)

2011-10-09 @ 19:03:21
URL: http://vinterna.blogg.se/
Postat av: heanku

Falafel... jättegott! Jag kör också falafel på mix. Min är inte samma märke som din, men jag blandar den med lite vatten till en "deg", alltså inte för rinnig, utan som köttbullar. Sen får den degen vila i två timmar och liksom klibba ihop sig. Sen gör jag bullar (som köttbullar) och steker de i olja. Man får inte ha för bråttom att vända på dem, för har man det fastnar de i pannan. Lättare är ju att göra platta falafel. Då tar du en klump och lägger i stekpannan och låter steka några minuter utan att röra den. Platta sen till den så den blir liksom en biff och låt steka ett par minuetr till, vänd och stek och platta till lite till. Hoppas du förstår vad jag menar, annars får du fråga.

Och snåla inte med oljan, man kan ju alltid lägga dem färdiga falefeln på lite hushållspapper och bli av med lite olja.

heanku

2011-10-09 @ 20:50:23
URL: http://www.heanku1.blogspot.com
Postat av: anne

Sv. Nehedå!!! De har alldeles utmärkt kaffe! Mycket bättre än Hellmans!

2011-10-09 @ 21:44:59
URL: http://annnne.blogg.se/
Postat av: anne

Sv. Igår björnbärspaj och förra helgen blåbärspaj. Litet tidigare, när utemöblerna stod kvar tog jag mig en suverän varm macka med räckor. Och rosévin! :)

2011-10-09 @ 22:05:44
URL: http://annnne.blogg.se/
Postat av: Inga Magnusson

Kärleken är absolut basic. Och förr eller senare kommer folkvettet om barn får mycket kärlek. Men lite fostran är nog inte fel heller parallellt. För de ska ju vara någorlunda uthärdliga på vägen fram till folkvettet också. Om jag nu får vara lite krass.

2011-10-10 @ 04:29:24
URL: http://inga.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0