Fortum telefonerar

Vi orkar inte med telefonförsäljare som ringer precis när vi skall sätta oss till bords efter en lång arbetsdag.
- Hej det är Sanna från Fortum. Jag skulle vilja prata med den som har ansvaret för elavtalen hos Er?
- Jahaaaaaaaaaaaaaaa sa jag. Jag vet inte vem det är av oss. Är någon av oss kund hos Er?(  jag vet förståss svaret att det är vi inte)
-Jaa säger hon. Jag skulle vilja berätta lite om våra elavtal.
- Ett ögonblick säger jag. Pratar med mannen ....är vi intresserade av att prata elavtal nu före middagen?
- Nej säger mannen vänligt.
-Hej igen säger jag. Vi orkar inte såhär dags ( 17.45 och middagen på bordet alldeles startklar för att ätas). Lycka till med Ditt fortsatta arbete med telefonförsäljning. Hej då!
( Nu hette hon inte Sanna utan något annat. Vi orkar inte med att folk ringer i middagstid då man vill vila lite, samla ihop sig lite, äta och prata lite. en av de få gånger vi sitter ned tillsammans.)

Kommentarer
Postat av: Inga Magnusson

Du var ju himla artig och tålmodig! Jag brukar snabbt fråga om dom vill sälja nåt och efter det jakande svaret säger jag bara lika snabbt att vi vill inte köpa nåt, tack för påringningen. Klart slut på med luren. Jag orkar inte tjafsa längre.

2012-04-17 @ 22:41:20
URL: http://inga.blogg.se/
Postat av: skogsnuvan

Usch nej man orkar bara inte. Samtidigt kan jag tycka att det måste vara ett förfärligt jobb att vara telefonförsäljare. Tur att man slipper pracka på folk grejor man inte behöver.

2012-04-18 @ 14:00:12
URL: http://skogsnuvan.bloggagratis.se
Postat av: TinafrånStockholm

Du är ju verkligen snäll! Jag tar inte ens upp luren när jag får en samtal från en ökänt nummer. Vanligtvis kollar jag upp numret på http://www.tellows.se/ och se om nån har skrivit nånting om detta nummer. Så kan man i alla fall hjälpa varandra. Om vi stoppar att prata med telefonförsäljare ger de kanske upp slutligen.

2012-04-18 @ 15:50:53
Postat av: Zarah

Det gjorde ni mycket snyggt, alltså tackade nej till samtal. Ja, detta är ett elände med alla som ringer och vill erbjuda olika avtal.

2012-04-19 @ 18:32:32
URL: http://verandan.svenskablogg.se
Postat av: Åsa

Ett artigt men bestämt sätt att säga nix utan att morra åt den oskyldiga telefonförsäljerskan som bara agerar åt marknadsskräpbolagen

2012-04-21 @ 17:48:01
URL: http://blanddagar.wordpress.com

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0