När vi tittat ut till våren.

Vi har varit på bomässan idag. 80 spänn betalade vi per styck eller rättare sagt jag betalade 160;- då mannen glömt sina kontanta medel hemma och det inte gick att betala entreér med kort. Alltså 80 spänn för att gå in och sen hade vi tre olika hallar att traska runt i med mycket i bygg, hus och hem och trädgård. Vi var där i ett fönsterärende.
Det fanns tre olika fönsterföretag på mässan.
  1. Företag nr 1. Trevlig försäljartyp berättar om deras fönster och lyssnar på våra behov. Kan svara på detaljfrågor om priser, olika val, ekonomi, kostnader, vad som passar olika hustyper osv. Honom bokade vi ett hembesäk med.
  2. Företag nr 2. Inte lika kunnig försäljare från den lilla småländska staden. Fönstertypen något enklare fast kanske ändå inte. Honom bokade vi också hembesök med.
  3. Företag nr 3. Försäljarkillarna stod mest och pratade med några bekanta, hade aldrig tid för oss fast jaag stod och ryckte i ett fönster och försökte visa min väldigt intresserad vid två olika tillfällen när vi passerade dem. Dessa byggkillar för vi tror de var detta var inte intresserade att ta kontakt med oss och vi bokade därför inget hembesök med dem. Fast vi stod ensamma där och endast de och en förmodad sb plus barn stod brdvid valde  de att inte se oss. Klart vi gick därifrån.

Kommentarer
Postat av: Suss

Dålig stil att visa så lite intresse för ev köpare, dessutom när de står på en mässa och förväntas ragga kunder. Lika bra ni inte bokade med dem, annars är det roligt att gå på sådana mässor och bara titta. Lycka till med inköp!

2012-03-18 @ 22:00:58
URL: http://leontina.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0