Kristallkrona för 19 000:- för att förhindra öststtatsminnen.

I Södermanland har vi ett socialdemokratiskt landstingsråd som tyckte att hans nya arbetsrum var lite för mycket an ösststatsmodell. Han ville piffa upp detta och valde ut en rejäl kristallkrona för 19 000:- i en lampaffär i ett närliggande län. När lokaltidningen Södermanlands Nyheter ville intervjua den aktuella politikern Jörgen Danielsson så sa han först att hans rum var upptaget. Tidningen fick dock komma in på rummet och titta. I SN kan vi läsa om händelsen. Vi kan också få se en bild av hur man ser ut om man vill ha ett rum som inte har öststatsprägel.

Leif GW Persson skriver i dagens krönika i Expressen om händelsen 

Jörgen Danielsson vill inte ha ett arbetsrum som liknar en östtysk tulltjänsteman. Han vill inte förväxlas med detta ( ursäkta att allt blir en länk men blogg.se krånglar just nu.

Men snälla Jörgen. Har Du glömt? Järnridån har väl fallit för länge sedan.





Kommentarer
Postat av: anne

Men visst var det väl ett underbart foto på honom i SN!!! Trodde han verkligen att inte detta skulle komma att dras upp? Och östtysk tulltjänsteman, han försöker väl vara rolig men jag tror inte han roar någon.



Tummen ner för Danielssons kristallkrona köpt för skattepengar!

2009-04-27 @ 22:40:03
URL: http://annnne.blogg.se/
Postat av: Herta

Ja visst är det galet. Själv är han väl inte hemma och läser tidningen. Skulle de inte till Halltorps gästgifveri på norra Öland och ha det lite mysigt, äta lite gott osv. Nynäs finns ju till förfogande och behöver kanske lite inkomster. Annars finns det många billiga gårdar mm som är jättetrevliga nu på våren när det börjar att bli lite varmt och som inte kostar så mycket om vi nu skall hjälpa till tt spara av landstingetss pengar.

2009-04-27 @ 22:48:41
Postat av: anne

Jo, på SNs websida kan man kommentera landstingsrådens övningar. En sosse, minns inte namnet, menar att Halltorps är en vanlig konferensanläggning. Ja, det beror väl på vilka referensramar man har, en kompis till mig firade sitt bröllop där och det hade hon inte gjort om det var en vanlig konferensanläggning...Halltorps gästgiveri är det finaste Öland har att erbjuda om jag inte misstar mig.

2009-04-28 @ 11:55:20
URL: http://annnne.blogg.se/
Postat av: Herta

Precis. Håller helt med Dej. halltorps gästgifveri är ingen vanlig konferensanläggning. Det är tjusigt värre och kostar en hel del. Vi är mycket på Öland men jag lägger inte så mycket pengar på mat osv trots att vi firat många födelsedagar på ön.

2009-04-28 @ 14:34:54

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0