Trohet genom de många åren...



Idag har vi varit på rehabilitering på Söderbergs bil. En rejäl genomgång av nusituationen, byte av någon fläkt och lite småpyssel. Tänk varje år gås Du igenom, blir ompysslad, ses över, får Dina behov tillfredställda och orkar ett år till.

Du kom till oss för tio år sedan och Din första uppgift var att vara transportmedel till 08:ornas land. Du skulle transportera till arbete och Du skulle transportera hem från detsamma.
Du har varit i Norra Sverige och i Södra, längst kusten och i inlandet, hos släkten och hos vänner. Du har transporterat unga fotbollskillar till spännande matcher i bygden, Du har varit sovplats flera gånger på Karlskrona torg. Du har upplevt tonårstidens trivialiteter och Du har återigen transporterat...hem. Du har blivit nedkladdad av mången sort, kaffe, godis, glass och annat. Du har blivit urstädad eller i varje fall försökt att göra detta.
På semestrarna har Du transporterat familj, ungar, mormor. En gång höll julet på att lossna men det upptäckte vi och fixade till Dej lite.
Idag sa delar av Ditt husfolk att det fanns en svart lite nyare, fräschare, modernare men i grunden likadan avant när Du skulle hämtas efter Din service.
Men inte skall vi skiljas åt nu inte. Trohet in i döden heter det ju.


Kommentarer
Postat av: anne

Jag hoppas jag kan skriva ett likadant kärleksbrev till vår Audi om tio år!



Ja, om du hade fått dig en vinkning tillbaka från Audin vid Max, så inte hade det varit av mig ändå...Vår röda demon är i 08-landet idag. Jag har använt mig av apostlahästarna och bussen. Men jag funderade på varifrån du utgår när du lunchar på Galna Kossan...:)

2009-05-08 @ 15:33:29
URL: http://annnne.blogg.se/
Postat av: anne

Nix. Ingen kodknäckning. Kanske blandar jag ihop dina olika aktiviteter så att jag gör koden mer komplicerad än den egentligen är (inte sjukvård, men kvällar och helger, mycket på fötterna, ofta på kurs, yrkesskadad och åker inte hiss med vem som helst... Inte lätt det här, jag fastnar vid sjukvård och liknande pga kvällarna och helgerna...Möjligen något kommunalt men jag får inte till det ändå...)

2009-05-08 @ 17:23:30
URL: http://annnne.blogg.se/
Postat av: Ina

Skulle vara intressant att höra vad du tycker om islam?

2009-05-08 @ 17:58:44
URL: http://englamedora.blogg.se/
Postat av: anne

Jurist? Polis?



För många år sedan fick jag en inbjudan till en fest, utan avsändare, eller rättare sagt, avsändaren var en rebus, näst intill obegriplig. Jag blev som besatt av denna rebus. Ringde kompisar som det visade sig också fått inbjudan, men ingen annan brydde sig ens om att försöka lösa den. Förutom jag. Och det visade sig sedan på festen, att det fanns en till som faktiskt hade gjort det (vi fick en riktig inbjudan så småningom).



Med din "kod" har det varit litet samma sak jag har försökt få ihop pusselbitarna, men icke...Jag grunnar bla på detta med dina masai-skor, i vilket jobb kan man ha dem? Och du har gått i många trappuppgångar har du skrivit...Men detta går ju inte ihop med rättssäkerhet, utifall du är brevbärare...



Å andra sidan så har jag ju att pyssla med.:)

Jag är väl knasig..och trög!

2009-05-08 @ 18:29:07
URL: http://annnne.blogg.se/
Postat av: Tanten

I dag har min trogna röda kamrat fått lämna mig för en ny och svart.

2009-05-08 @ 21:00:58
URL: http://plasttanten.blogg.se/
Postat av: Inga M

Du verkar ha haft den här bilen länge! Men jag förstår att Du vårdat den väl, med städningar och service och genomgångar. Det är nog en förutsättning för att få behålla en bil ett tag. Den ser nästan ny ut!

2009-05-09 @ 21:04:26
URL: http://inga.blogg.se/
Postat av: Herta

Tanten: Kul. Undrar om det är en cykel eller en bil?



Inga M: Vi kunde ha skött den bättre....med städning och sånt...fast service hos Audu, det får den.

2009-05-09 @ 21:11:18

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0