Förberedda kassar stressar inte.

Idag var jag inne på en livsmedelsbutik belägen inte så långt ifrån mitt jobb, Anledningen till mitt besök där är att här kan man finna en av de godaste apelsinjuicesorter som jag känner till I en glasflaska (tillåtervinningen förståss) säljer man en jättegod juice med fruktkött för ca en tia.. Ja jag vet man skall inte köpa i glasflaka men vi köper väldigt sällan juice, har inga minderåriga barn hemma som formligen häller i´sig och kan därför unna oss detta. Den 'är bara sp god.

När jag betalt mina varor i kassan så ser jag en dam dryga 75 år som just packat ner i sin shoppingvagn och förbereder sig på att ge sig ut i alla minusgraderna. Damen ifråga kommenterar när jag passerar henne att jag har lärt mig planera som alternativ till stress?
- Gör jag. sa jag?
-Jodå, jag ser sån´t , säger damen. Hon berättar att hon stått en stund och tittat på folk. Bl a så förbereder jag i kundvagnen med tomma påsar och plockar metodiskt ner i kassarna allterter som säljaren slår in varorna i kassan...?
Vi står och pratar om julstress. Damen ifråga skulle fira ett barnbarn senare idag.  Hon hade i arla morgonstund förberett paketinslagning och vad hon skulle ha med sig.

Så bra då!

Kommentarer
Postat av: anne

Planering är bra, speciellt vid kassorna. Jag gillar din metod.

2010-12-22 @ 21:20:26
URL: http://annnne.blogg.se/
Postat av: Anonym

Vet inte om det var en planenlig metod som damen påstod.

2010-12-22 @ 21:34:12
Postat av: Anonym

Vet inte om det var en planenlig metod som damen påstod.

2010-12-22 @ 21:34:16

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0