Julmat hit och dit.



Julmat hemma hos Herta.




Stenslungad brysselkål. NYTT för i år.



Årets julskinka.




Sill och gravat

Sylta, kalv och kalkon

Kalvsylta och presssylta av kalkon. NYTT för i år från Rinkeby slakteri.


MInifrestelser, frestande goda!

Minifrestelser



Morotskaka ( NYTT förra året)





Inte blir det någon riktig julmåltid utan svagdricka och julmust.


Kommentarer
Postat av: anne

Hur var bryselkålen? Vad betyder stenslungad?

2010-12-25 @ 15:38:31
URL: http://annnne.blogg.se/
Postat av: Selma

Julmust is a must ...

2010-12-25 @ 15:41:55
URL: http://frunatmaken.wordpress.com
Postat av: Anonym

Ingen aning om vad stenslungad betyder. Jag gjorde enligt receptet dvs kokade brysselkålen och sen rörde ner matlagningsgrädde och senap. Och Selma visst måste man ha julmust.

2010-12-25 @ 16:13:14
Postat av: Mia

I år har jag druckit julmust, händer inte varje år... Gott var det.

2010-12-25 @ 19:45:44
URL: http://miatankar.webblogg.se/
Postat av: Inga Magnusson

Redan fått svar på den givna frågan: Hur stenslungar man brysselkål? Du har alltså inte ivrigt slängt den på en sten. ;-)

2010-12-26 @ 00:31:08
URL: http://inga.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0