Frysen paj!

img_4896 (MMS)

Frysen paj! Allt upptinat. Vad mer behöver man säga.Här kommer Herta hem från en innehållsrik dag om vilken hon tänker återkomma till senare och så informerar mannen henne så passligt sådär i förbigående att nu är allt kött mm i frysen tinat och den verkar ha pajat. Detta är inte kul. Fläskkotletter från när det var bra pris för några veckor sedan, älgkött som är kvar för att jag äter det så försiktigt och snålar för det är högtidsstund när vi får älg härhemma och sen då en grön marzipantårta(!), bär i olika form plus lite annat... Allt är nu paketerat femtioelva gånger om och i morgon skall Herta medtaga detta till lämpligt ställa. Inte kan det ligga i soptunnan härhemma i denna värmen. Säkert inte populärt för grannsämjan. Denna frysbox modell stor inköptes av mina föräldrar under åren när jag bodde hemma. När de sålde villan fick vi ( dåvarande familjen) ta den och ställa in den i en bod där den stod i 14 år drygt innan den hängde med och nu har fått stå i källaren i dryga 10 år.


Kommentarer
Postat av: Anne

Undrar om du inte bara ska vara glad.. Vi hade en gammal frysbox som vi tog och mätte elförbrukning på. Den stod snudd på för halva hushållselen den....



Sv. Dr Fish Spa finns på Riddargatan i Stockholm, på en salong som heter Corpus (vilket får mig att tänka på livmödrar... även om det nu egentligen bara betyder kropp).



För övrigt svettas vi!:)

2011-07-08 @ 08:46:35
URL: http://annnne.blogg.se/
Postat av: Inga Magnusson

Neeeej! Sånt får bara inte hända!

2011-07-08 @ 09:01:55
URL: http://inga.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0