Estelle Silvia Ewa, Mary

Förlegat säger många. Flickors rätt att få välja hänvisar några till och försöker prata om heder utan att kanske förstå vad heder egentligen handlar om och vilka följder det kan få om man inte lever efter detta. Herman Lindqvist hade synpunkter där han verkar verkligen ha snurrat till det för sig och Aftonbladets läsare gillar namnet Estelle jättemycket enligt Aftonblaskan idag...socialdemokratins ledare Stefan Löfven försöker tysta ned att partiet är motståndare till monarkin. Nej idag är en glädjens dag, en prinsessa är född och hon har blivit presenterad för folket ( fast inte i bild förståss, vi måste ju tänka på att mor och barn behöver lugn och ro och så för bakterierisken förståss men det fattar vi väl allihopa)
Vi gratulerar de lyckliga föräldrarna till detta barn liksom vi gratulerar alla andra som också fått barn igår och idag och alla andra dagar, självklart.
Jag tycker i alla fall att detta är jätteroligt och när vi nu har denna familj som reklampelare för Sverige och svenskt näringsliv ute i världen så är detta som hänt nu i dagarna extra kul. Fortsätt och dra in pengar till Sverige! Fick lust att skriva detta och nu är det gjort.
Estelle...hörde ett inlägg av Lena M. från Aftonblaskans livesändning tidigare idag. Lena förklarade att vi skall tänka på Folke Bernadotte som var gift med amerikanska Estelle, vi skall tänka på de vita bussarna och vi skall tänka på ett försök att ena och göra plats för både Israel och för Palestina sida vid sida. Ja kanske Viktoria och Daniel inte tänkte så tokigt i namnfrågan fast så många ville ha Ingrid eller Astrid eller något ditåt...

Kommentarer
Postat av: anne

Det är trevligt med nya små människor och namnet Estelle blir alldeles utmärkt.Vem bryr sig i gamla gubbar som Herman L?

2012-02-24 @ 20:40:50
URL: http://annnne.blogg.se/
Postat av: Suss

Jag önskar dessa nya förstagångsföräldrar lite lugn och ro! Estelle är helt okej och lite nytänkande är inte fel, även om jag inte bryr mig särskilt mycket. Mary är jag dock nöjd med, det är fint!

2012-02-24 @ 23:36:15
URL: http://leontina.blogg.se/
Postat av: Selma

Ibland är det rätt skönt att vara republikan i största allmänhet.

2012-02-25 @ 07:52:27
URL: http://frunatmaken.wordpress.com
Postat av: Inga Magnusson

Jag gillar ju inte namnet Estelle - än. Men räknar med att detta kommer att vara ett litet charmtroll som ger sitt namn ett fint skimmer så småningom, långt från associationerna till Starwars, nattklubbsdrottningar och chips.Angående den livliga diskussionen om namnet så tycker jag att den i sig är helt ok när det gäller just det här barnet. På något sätt så är hon redan från början inte bara föräldrarnas egendom utan hela svenska folkets. Vi är ju alla hennes försörjande "föräldrar" och hon har redan nu en representativ roll för landet, det lilla pyret.

2012-02-25 @ 08:46:39
URL: http://inga.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0