Kumlins konditori har nyöppnat!

 
Kumlins konditori har nyöppnat, äntligen! Visst har det varit trevligt tidigare också men nu, nu är det så fint. Gamla möbler, gamla tavlor, gamla speglar, gott bröd, surdegsbröd också om man vill, allt bakas vid ett annat bageri/konditori en bit ifrån på stadens huvudgata. 
 
 
Nyskalade räkor på mörkt bröd, en liten miniusemla a´la saffran ( de stora var utan saffran) och kaffe som m an fick ta från ett bord i mitten av lokalen, så många koppar man vill. Så mysigt. Massor med folk var det som kom dit. Ta vägen förbi om ni är i stan.
 

Kommentarer
Postat av: anne

Nice!

Vi var dit för 1.5 år sedan och det var hur sunkigt som helst, men jag har sett när jag svept förbi att det sett helt nyrenoverat ut. Värt att testa, det är ju inte som att stan har så många fik med riktigt bra kaffe. Faktiskt ingen förutom Lyx som jag ser det och Lyx är nu inget fik precis.

Svar: De gjorde så gott de kunde men räckte inte riktigt till, de som hade det förut. Kanske behöver man förstå de riktiga konditoritraditionerna. Samma ägare som Mecka på öster, du vet de som säljer färskt bröd och har litet fik i rummet bredvid och rum i källaren där ingen sitter.Det var i alla fall så gott idag, gott kaffe och gott till. Jag gillar när man får ta mer kaffe utan att behöva fråga eller betala.
Herta bloggar

2013-01-26 @ 20:02:01
URL: http://annnne.blogg.se
Postat av: Skogsnuvan

Så härligt att gå på cafe och små semlor gillar jag. Dom stora blir liksom för mycket.
Vi har inte mer än ett cafe på vintern men på somrarna vimlar det av sommarcafeer överallt och det är kul. Lika kul är det att själv jobba på sommarcafe så det ska jag väl göra till sommaren

2013-01-27 @ 10:05:31
URL: http://skogsnuvan.bloggagratis.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0