Tyvärr måste jag granska kommentarerna

Någon tokpelle eller dyligt har börjat skriva in en massa kommentarer långt bak i min blogg om en massa skitreklam, hemsidor mm. Kanske detta sker utan att någon pelle sitter bakom datorn jag vet inte. Kommentarerna tyder i alla fall på dåliga rejält bristfälliga svenskakunskaper då dessa kommentarer aldrig passar ämnet i själva blogginlägget. Av denna anledning har jag valt att granska först. Jag vet att en ev debatt, tråd mm diskuteras sämre, tar längre tid men så får det bli.

Kommentarer
Postat av: Freedomtravel

Jag får också mycket spamkommentarer... trist. På min blogg har jag valt en funktion som göra att jag måste godkänna första gången en person kommenterar, men om samma person (eller samma mejl eller vad det nu är) kommenterar igen blir det godkänt direkt. Och sen har jag nåt slags spamfilter också, så "misstänkta" kommentarer hamnar i en skräpbox (t.ex. brukar de hamna där om de innehåller många länkar)

Svar: MIndes inte vilken blogg du har men jag är osäker på om blogg.se har den funktionen.
Herta bloggar

2013-03-16 @ 12:48:11
URL: http://www.freedomtravel.se
Postat av: Inga Magnusson

Jag har också för ett par dagar sedan drunknat i spamkommentarer. Men mina har bara varit långa raddor av bokstäver, inga ord. IP-adresserna verkar höra hemma i Florida. Säkert ingen person som sitter och skriver detta utan någon sorts automatik. Varför vet jag inte. Det hjälpte inte att spärra ut IP-numren. Men jag skrev till Blogg.se och klagade och i samma ögonblick slutade det. Jag vet inte vad de gör. Normala kommentarer hade problem att komma fram på min blogg också då, men det verkar ha rättat sig.
Hoppas det löser sig för dig också

2013-03-16 @ 23:54:55
URL: http://inga.blogg.se
Postat av: Suss

Jobbigt med spam och i synnerhet på bloggen. Glad är jag däremot att jag kommer in här igen och att inte det kommer upp som en farlig plats som det var förut. Kul att ses, måtte det hålla i sig!!!!!

2013-03-17 @ 14:18:38
URL: http://leontina.blogg.se
Postat av: Skogsnuvan

Det har varit mycket konstigt runt din blogg ett tag och varningar för allt möjligt och att datorn ska krascka om man går in och svarar. Nu verkar man kunna gå in här i alla fall. Jag har också fel på bilen. ABSbromslamporna som lyser och körförbud och man har hållit på att laga i flera månader och får inte till det. Skit och helvete säger jag bara när man bor som jag.

2013-03-18 @ 14:05:55
URL: http://skogsnuvan.bloggagratis.se
Postat av: Britten

jag har också problem med kommentarer men i mitt fall så är det så att dom helt plötsligt bara försvinner och jag fattar ingenting

2013-03-19 @ 17:45:08
URL: http://glitteroga.blogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0