Skön promenad på andra advent.



Finns det något mysigare en söndag em än en promenad på ett par timmar. Vi har också valt en sträcka som passerar ett mysigt café , "cafékrogen" som ligger i hamnen i vår stad. Här har man öppet på helgerna fn mellan 12-18 och här finns allt från vanligt kaffe med smörgås eller traditionellt fikabröd på café till pajer och jultallrik(!) och  glögg. Mysig stämning och trevligt har de fått till det. Jag kan rekommendera detta ställe. Ett perfekt avbrott om man går stora rundan och passerar hamnen.

Vilka underbara kaffekoppar de har investerat i ...konstaterar en innerlig kattvän.




För de läsare av denna blogg som följt oss en tid vet att en god promenad och fika på kafé i detta sammanhang kräver en räkmacka. Här kunde vi dela på räkmackan så det blev varsin räkmacka av mera normal storlek.



Efter denna eminenta fikastund gick vi över gatan och till den utställning och försäljning som hantverksgruppen eller vad de kallas har i huset bredvid Rökeriet. Vi gick in och tittade runt en stund och fortsatte sedan förbi ljusförsäljningen i huset bredvid. Skall titta in där vid tillfälle och handla lite. det är viktigt att handla lokalt och gynna lokala företagare om man kan.

Vi fortsätter hemåt och passerar Alla Helgona kyrka. Många ljus är tända på kyrkogården och inne i kyrkan pågår en luciahögtid...som vi just missat. Många marschaller är tända utanför kyrkan och det är väldigt fint.





Kommentarer
Postat av: Inga M

Jag längtar verkligen efter kravlöst promenerande när jag läser Din blogg nu! Här har vi skruvat och stått i flera timmar nu för att äntligen ¨få färdig hallen! Nu kommer det att dröja innan vi renoverar något igen.

2008-12-07 @ 19:16:07
URL: http://inga.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0