Katternas midsommar.

Vi firade en Kattrik midsommar. Katterna var många. De var av den rara lite språksamma typen. De deltog glatt vid sidan om maten, lekarna, dansen och fotbollen. Brännbollen deltog de inte i.


Räven far förbi!

Allseles nyss, närbild satt här, i kvälllsljuset, artär alldeles ljust ute så ropademannen till: titta räven. Och där kom han. Hoppas att grannens stora fina randiga kisse ligger inne i sin fåtöljellet nå't.


10 mil runt Motala = Tjejvättern!

 
 
 
Måga tusen tjejer var det som gav sig ivän och hän i lördags. Klockan 08.10 startarde vi och gav oss iväg. För mej som har arbetat i dessa bygder för många år sedan var det extra roligt att cykla denna svängen.
 
 
Tre stycken fullservicedepåer fanns det där vi stannade till för en paus. 
 
 
Klättrandes upp på höjden vid Omberg och sen cykling igenom vacker skogsnatur och sist bokskog där vi åkte fort och knappt hann se.
 
 
Vyerna bortsett från döda tallen.
 
 
 
 
 
Och in i Motala 
 
 
Som vanligt känner vi inte igen oss själva.
 
10 mil har vi nu klarat av. Tiden 06.04. Jag berättade för sonen att vi av denna tid skall dra av 45 minuter avseende paus men det skulle man inte. Återhämtning behövs och ingår i loppet sa sonen:) 
Då kan man lägga Tjejvättern till agendan också.
 

Cykelväskan

Nu börjar nedtrappningen. En lämplig väska att ha på styret är inköpt. Ett problem inför det som komma skall är att jag har upptäckt en rejäl spricka på bakdäcket. Pga nationaldagen har allt varit stängt idag.I morgon skall både Herta och mannen jobba men byta däck måste vi innan vi far. Fortsättning följer förmodligen.

RSS 2.0