Lunch i city. OBS bara runda, ingen shopping.

img_4169 (MMS)

Lunch i city. OBS bara runda, ingen shopping.


Soffa Ektorps nya framtid.

Ektorp 2-sits
Gårdagens överenskommelse är att sälja Soffa Ektorp som befinner sig väl inpackad i vårt hem tillsammans med extra klädsel i svart. Behövs inte i ett studentrum på 13 meter i kvadrat. Detta kan vara ett led i nya möjligheter för det rum där den står inpackad just nu...

Ernsts har kommit.

Mannen har återigen samlat poäng i en undersökning på internet. Denna gång har han sparat ihop till denna kartong inkluderat innehåll.
Vad kan vi nu ha denna till?
Och ett litet signum...

Kalasdag hos släkten.

Idag var det kusinkalasdag, igen. En god lunch bjöds vi på. Svägerskan och svågern hade varit på hälsosemester, rasat lite i vikt och tänkte på sunda vanor. Vi blev inspirerade.
Smarrigt och gott!
En speciell hallontårta var slut.
Och självklart ingick kladdkaka.

Varför har jag inte köpt dessa tidigare?

img_6685 (MMS)

Detta kan man verkligen fråga sig. Herta har vid fredagskvällens inköpsrunda funderat över detta spörsmål. När hon passerade godishyllorna, hade inte tänkt köpa något så dök dessa hyllor upp. Herta har aldrig shoppat loss där tidigare. Nu var hon så fruktansvärt hungrig att hon fyllde några påsar...nej jag menar en liten påse med div av några sorter...på prov bara. MED DETTA LILLA SOM JAG KÖPTE FÖRSLÅR JU INGENTING ALLS. ALLDELES FÖR GOTT FÖR MEJ SÅ HÄR DAGS. HAR INTE ÄTIT GODISLIKNANDE SAKER PÅ LÄNGE NU.


Mannen blev så besviken!

Så kom då paketet som mannen rekvirerat där han skulle välja en vinstpresentpryl. Rejäl kartong  kom det och i denna låg det en annan kartong av kraftigt och snyggare snitt.
Men i kartongen låg det tre små skålar med stora lock. Inga frukostskålar här inte. Ok ganska fina tänkte Herta tyst för sig själv, säkert användbara också..

Dagens And

Som Ni kanske läst här tidigare så är våra änder väldigt hungriga., De far fram emot folk och fä, bilar som levande väsen. Idag var det mitt på dagen och jag skulle iväg på resa i tjänsten. Bilen står parkerad längst bort utmed vägen vi ser på bilden, till vänster. Änderna blockerar så fint när man skall backa ut. Det gäller att kasta åt dem någonting åt andra hållet när man skall köra ut bilen.

Jag gillar inte semlor!


Jag vill bara kort informera Er alla om att jag inte tycker om semlor.

Fastlåst av And på jobbet!

Så har man jobbat en hel lång dag, måste hem och äta, skotta och sen  iväg. Men det går ju inte! Jag kan inte ta mig från jobbet. En massa änder ( på bilden syns bara två men det var fler) ställer sig bakom och runt bilen. Vad skall jag göra. Detta kommer enligt en dam jag träffade i morse säkert att hända igen. När jag gick på vägen ner mot parkeringen formligen skrek ändena åt mig:
Mat, Mat, Vi vill ha mat!!
Hur skall detta bli. En kollega kom och med en massa kraft schasade(rejält) hon iväg dem.
Hur skall det bli imorgon. Vad är Era erfarenheter av påträngande fåglar?
Anden biter fast i bilen, vill inte släppa.

Tunisian girl av Lina Ben Mhenni?

Funderar på denna bok. Någon som har läst den?

Nu har snön kommit till stan!

Dagens lunch utnyttjades förutom att äta den medhavda lådan, idag innehållande fallafel, dolmar och grönsaker, att fotografera lite runtikring. Tog denna bild. Känns nästan som svartvitt men bilden är i färg.

Gratis frukt och grönt till alla skolbarn!
Nya läkemedel, fettförbud och gratis frukt och grönt till skolorna.

Det är några av insatserna för att rädda svenska hjärtan som diskuterades på en läkarkonferens igår.
- Förebyggande insatser är mycket effektivare än sjukvård och läkemedel, säger hjärtprofessor Lars Rydén.

Vi skall alltså skippa transfetterna men de visste vi väl innan.
Vi måste vi äta mer frukt och grönt varje dag.
Alla skolbarn skall ha möjlighet till detta dagligen. Har Dina barn det?

I artikeln i Expressen nämns också detta med eget ansvar för vad man skall äta? Skall vi var och en ta ansvar eller skall vi ta ansvar för ett samhälle som serverar det barn behöver, varje dag och som skippar farliga fabrikat, typ transfetter?

Hur mycket frukt och grönsaker äter DU varje dag?
Hur ser Dina barns skolsituation ut gällande frukt & grönt?
Hur mycket transfetter köper Du/äter Du?

Äkta människor?

Kan inte bestämma mig för om filmen är bra eller inte.
Dramaserien äkta människor har börjat på Public service. Jag kan inte bestämma mig för om den kommer att vara bra eller inte. Jag kan inte heller bestämma mig för om jag vill ägna söndagskvällarna ett bra tag framöver åt detta?

Äntligen!!!

img_4858 (MMS)

Äntligen!!!


Bara Du finns av Jenny Holmberg?

Fick nyss tipset på fejjan från en släkting som befinner sig i staden i Närke att denna bok har getts ut och jag rekommenderades att läsa densamma.  Det var ok att nätshoppa densamma om man inte hade ärenden till staden i Närke, skrev hon? Någon som läst boken?

Nu är vi halvvägs!

img_7197 (MMS)

Lite på bättringsvägen är vi alt.Ganska mycket tror vi. Herta behöver dock vissa mindre detaljer från en butiksförsäljniing i stadens centrala centrum, bla. Det är i varje fall dit vi beger oss. På vägen dit hinner vi göra ett besök hos svärfar, dock för Hertas del i hallen och innan vi traskar hem eller om man nu kallar det PW så inhandlar vi oss varsin sk fika inkl en macka. Nu är vi hemma igen och Herta fixar middag. Vi har ju gått samma väg tidigare i helgen så.


Falafel och dolmar.

Söndagslunch inkl matlådeplanering. Vad gör man då om man samtidigt måste planera matlådor inför den vecka som kommer. En låda hanterades i fredags kväll men vi måste ha fler lådor...jag måste ha fler lådor. Falafel, dolmar ( inte vinbärsblad idag men det skall nog funka och vokade grönsaker)

Värsta natten!

Igår började dagen helt normalt. Ja givetvis bortsett från att julsakerna plockades ner lite överallt ifrån. Ja gardinerna hänger kvar men de skall väck idag när de gamla vanliga är strukna. De hänger på tork i tvättstugan och skall upp idag, senare på em, kanske?
Herta tillskrev också Anne, ungefär såhär: Hur är Din agenda för morgondagen, gymet osv? Givetvis svarade hon att så var planen, till gymet alltså.
Då händer det. Herta sitter i Tv fåtöljen av någon anledning, förmodligen skidor. Helt plötsligt blir det superkallt,  filtarna räcker inte till...huvudvärk överallt. Därefter dyker symtomen upp, mer och mer.
Hua!
Idag blev det därför:
 • Sovmorgon
 • Inget gym
 • Lång saktelig frukost
 • Fåtöljen
Mannen betedde sig snaralikt i fredags kväll. Och Herta som bara trodde att han var allmänt trött och frusen efter en arbetsvecka.

Nu skall julen ut.

img_3271 (MMS)

Herta och Hertamannen har idag börjat plocka ut Julen. Och det är massor. Granen har varit så fin, så länge man inte rör den vilket Herta har gjort nu. En annan sak, Julgardiner. Varför har man det? De skall fram, tvätttas, strykas och hängas upp....och sen skall de ner i lådan igen. De vanliga gardinerna har blivit skrynkliga, måste tvättas och strykas innan de skall upp igen. Mycket för så litet.


Idag skall Julen bort!

Måste samla lite kraft först. Denna helg skall endast ägnas åt att få bort Julen plus kanske lite aktiviteter kopplat till motion och hälsa.

Äntligen - bokdags.  Jag berättar senare.

img_5531 (MMS)

Äntligen - bokdags.  Jag berättar senare.


76 inlägg att läsa

Nu har jag 76 inlägg på Bloglovin att läsa.

Funwalk

Pga de 24 dagarna så har det inte blivit så mycket gymet och dess aktiviteter efter jul. Inga andra rörelser heller. Nu måste jag igång. Det nya livet måste börja. Ut och trava och allt annat, hyffsat sunda luncher osv. Kanske skall alternativet när inga vettiga matlådor hinner fixas vara matlådor från äldreboendehaket bredvid jobbet. Ja så får det bli.
I kväll var Herta på gymmet, bara sådär. Så Ni vet. Imorgon kväll börjar Herta en ny aktivitet. Kanske?

Att halvera sitt chokladätande!

img_5286 (MMS)

Att halvera sitt chokladätande!


I rasande fart mitt i julefriden.

Mitt i det som skall kallas julefrid har livet hastat på, fullt med innehåll. Herta räknade dagarna, 24 stycken. Det kommer säkert mer, kanske snart men nu skall det bara arbetas och denna helgen som kommer kanske julen skall bort. Men bara kanske...
Nu har Herta och Hertamannen ( namnförslag på webben) inte gjort mycket vettigt ikväll. Enligt planen skulle vi göra: INGENTING.
Vi har gjort följande:
 • Ätit middag
 • Kört två maskiner
 • Hängt upp en ( innehållet i tvättmaskinen)
 • Hittat tre pusselbitar (Hertamannen)
 • Sovit i fåtöljen
 • Druckit thé.

I Söderhamn slutade norrländskan.

img_9185 (MMS)

I Söderhamn slutar mannen prata Norrländska?


Fräschaste Sibyllan i Sverige.

img_5321 (MMS)

Utmed 86:an eller vägen har kanske gått över i 114 norrifrån och in mot Sundsvall ligger detta fräscha Sibylla-ställe. Snabbt  och trevligt. nu far vi vidare söröver.


Så är dagarna slut.

img_7525 (MMS)

Nu åker vi hem. Så är dagarna slut. Arbetet väntar. Vi har inte alls hunnit med det vi skulle men men...


Kaffe överallt

Vi kom hit till byn i torsdags, sent på kvällen. På fredagen satt vi på sjukhemsboendet eller vad man kan kalla det mest hela dagen.Det var då vi var här.På lördagen drack vi kaffe hos en kvinna som vi nog borde ha hälsat på i Julas men tiden räckte bara inte till. Idag hann vi dit i alla fall innan vi åkte till "släkting" idag igen. Sen kom det hälsningar via Selma att vi kunde titta in till Anita , en stund.  Men vi hinner inte denna gången. Ikväll är vi nyss hemkomna från "släkting" igen och imorgon far vi hem. Hur är tid skapad egentligen. Helt sluit beroende både på det ena och det andra.
Men kan Ni inte gå in och kommentera hos henne. Jag gillar den här bloggen.

Pizza är ingen frukost!

Man glömmer inte sin mobilladdare. Gör man det resulterar detta inte sällan i en rejäl pizza. Läs nedan så förstår Du varför:
Näe då. Här äter vi inte pizza till frukost. Däremot i går kväll åt vi pizza på pizzerian i Hammarstrand. Jättetrevlig personal som jobbar där.Åk dit om Du är i närheten.. Pizzorna har en speciell touch så är det bara. Dagen var intensiv och kaffet hinns aldrig med.
Ps. Det är inte jag som glömde min laddare.

Heja Selma, jag tog Din bild.

Som sagt är jag just nu resandes i Östra Jämtland. Ja resandes och resandes kanske man inte kan säga men jag befinner mig nu i dessa delar av Jämtland i alla fall.Här har Selma varit har hon berättat. Placet är ett Hotell i Kälarne i Jämtland. Här åt vi dagens lunch. Nej förresten vi ville inte ha Tacos med alla tillbehör så vi tog Kycklingfilé med ris och grönsaker & svamp.Jättegott var det.
Lite Närmare, Selma.
Här händer det tydligen en del. Jack Vresvijk är väl inte helt fel men vi har farit härifrån då.
Och här har vi Kycklingfiléen.
Dessa bilder är till Selma, ovan.Nästa bild här nedan också.
Vi kom lite sent, till lunchen idag,därav allt folket borta. Många var det i varje fall när vi kom. Inte ville jag ta någon bild då heller, kan man väl inte.
Dags att dra sig tillbaka...Nähej jag skojade bara. Vi går förståss.

Snösvängen i Jämtland

img_5284 (MMS)

Snösvängen i Jämtland åker framför oss. Vi känner oss trygga.


Selmakaffe

img_9311 (MMS)

Nu fortsätter jag norrut. Har druckit kaffe hos Selma och nu bär det vidare. Tack för kaffet!


Så är jag då på väg.

img_8573 (MMS)

Så är jag då på väg. Passerar just nu ett område med total översvämmning på höger sida. Hinns det med så väntas kaffe hos Selma. Jag skall tydligen titta på hennes nya skåpide' avseende öppna skåp,  en, en ny mera överskådlig modell.  Läser i Anitas blogg(kolla Det skall vara lätt att leva -bloggen) att där inbjuds också till kaffe. Plus en annan som har inbjudit till kaffe. Har hälsat på många i byn som jag inte träffat tidigare. Kul och trevligt. Synd bara att en anhörigs hastigt påkomma sjukdom blivit anledningen.  Nu är det tio mil till Selma.


Fetlunch inte så snabbt som vi trodde.

img_1211 (MMS)

Fetlunch inte så snabbt som vi trodde. Var tvungen köpa 1st lyxmousse.


In med Dej gubbe!

img_5117 (MMS)

In med Dej gubbe! Nu måste vi åka snart annars kommer vi aldrig fram.


Ishalka för mej?

I morgon är det dags igen men i morgon kväll kommer det att kännas riktigt bra.

Vinterbilder Nyköping Januari 2012


Ännu en gång.

Hoppas på liknande vägar.

Svaga isar halvvägs in på land.

Mannen och Herta tog en lång prommis idag, 1½ timma språkandes om livets alltmöjligt. Vi gick rundan ner till hamnen och på väg dit ser det ut bl a så här.  Bryggan ut till soffan ligger vanligtvis rejält ovanför vattnet. Den svaga isen såg ut såhär hela tiden. Om någon minns förra vinters så var isen stark och jag åkte skidor på denna is. Otroligt vackert var det i alla fall. Kan f.ö. informera Er läsare att hälsans stig passerar här.Många människor verkar att vara ute och röra på sig.

Vi är inte som andra.


 • Vi har knappt firat Jul i år.
 • Vi har ägnat tankar och annat åt hastiga sjukdomar och praktisk bedrövelse.
 • Denna helgen har vi tagit det lugnt.
 • Vi tar bort Julen inkluderat Julgardiner och annat när vi får tid, ork och lust.
 • Det blir inte denna helgen.
 • Det blir inte nästa (varför kommer att visa sig).
 • Sen blir det nog, kanske.

Bara så att Ni vet!

Herta korrekturläser mitt i natta.

Om Ni undrar över vad jag gör just nu så kan jag berätta för Er.
Jag korrekturläser en C-uppsats i ett ämne som jag inte helt behärskar. Jag känner mig dock stolt att jag får vara med och göra detta ( vi är några stycken).

Skall man hitta en främmande karl?

Mannen och jag var på gymet idag!
Första lördagsmorgonen på länge.
Därefter traditionsenlig fika på vanliga stället.

Det var sen det började...

Därefter började det. In på herrekiperingen som  reade ut skjortor och annat idag. Då föremålet för behoven finns på annan ort men Herta snarast behöver lösa situationen så fanns bara mannen att tillgå. Hur hittar man provdockor? Man kan inte direkt traska fram till vitt främmande karlar i samma storlek och be om hjälp. Mannen kan i detta sammanhang delvis fungera så han fick hoppa in i olika provhytter och klä av sig.
Nu har vi shoppat diverse nödvändigt eller i varje fall som Herta anser hör till boendets nödvändighet under rådande omständigheter. Delvis finns inte sådant i staden som har det mesta varför även vissa inköp tvingas göras per postorder. Skall bli mycket intressant om storleken blir rätt?
Hur mycket mannen provade?
 • 5 st skjortor i olika storlekar ( vi köpte endast två).
 • För ändamålet passande brallor.
 • 2 st pyjamasar.
Mannen slapp prova:
 • Sk t-shirts ( gammalt uttryck men inte säger man toppar om Herrtröjor med kort ärm?) I detta sammanhang gamblar Herta.
 • Kallingar och strumpor (där går gränsen)

Vi var först på fiket idag. 

img_3602 (MMS)

Vi var först på fiket idag.  Morgonen på gymet följdes upp med traditionsenlig fika på Hellmans kafé.


Trettondagskväll

Äntligen en dag i vilans tecken. Det har inte hänt på länge. Mina aktiviteter idag har varit:
 • Fixa lunch inkluderat älgstek.
 • Köra en tvättmaskin
 • Sova
 • Fortsätta läsa Mia Skäringers bok ( efter några dagars uppehåll)
 • Varma mackor med benäget bistånd av mannen.
Älgen är klar i ugnen.
Mina älgstekar skall inkludera rikligt med sås, nästan bara då.
Som sagt efter älgen til vilken svärfar var inviterad så började Herta läsa. Efter ett tag gick detta läsande över i sömn... vilket jag sedan gav mig hän i. Är det någon mer som känner igen fenomenet?
Ingen ork till mera mat i kväll, varma mackor funkade precis.

Bloggtips från staden i Närke!

Sitter här i soffan, inte tagit mig genom duschen ännu. Däremot är älgsteken i ugnen. Här kommer ett länktips till en blogg från staden i Närke som jag bara hittade till av en slump. Örebro är ju min gamla studiestad och för ett antal år sedan när vi pratade Örebro igen så kollade jag om det fanns några roliga bloggar där, bara så där som jag gör när man sitter och slösurfar. Titta in i denna en stund. Helkul skriven av en skärpt tjej tror jag.
Helt galen blogg som jag hittade när jag googlade på bloggar + Örebro för ett antal år sedan.

Många läsare men inga kommentarer.

Igår började det. Kommentarsfältet gick i höjden!!! Jag brukar inte ha så många läsare och inga kommentarer. Vem är det som läser just nu undrar jag förståss. I förrgår över 140 vilket är mycket för mej, en svacka ner igår och uppåt ikväll igen. Eller är det någon ny här som läser ifatt.
Ash det är väl kul men säg något...
Som sagt, dialoger gör vardagslivet roligare.

En dotters bok om sin mor

Det är väl inte första gången någon säger ifrån om sin bakgrund, sin uppväxt och sin mamma. Vi har alla vår bakgrund med oss, roliga saker men också ibland svåra saker. Ännu en av våra lite mer igenkända svenskar har nu blivit öppet ifrågasatt och kommenterad av sin dotter. Felicia Feldt. Felicia ifrågasätter Barnaboken men mest av allt reagerar hon då hennes upplevelse av sin barndom inte överensstämmer med den bild som Anna Wahlgren och Barnaboken ger. Hon beskriver en annan verklighet och helt andra upplevelser. Enligt henne har det inte varit så enkelt. Det har varit svårt och ganska eländigt.
Många äv de författare som skriver om sin barndom och sin uppväxt. Vi minns väl Herr och fd Fru Gyllenhammars dotters skrivning om sin uppväxt. Inte speciellt kul.Eller Margareta Strömstedts alla böcker om uppväxten i Småland. Eller boken om den röda filten...minns inte den kvinnliga författaren just nu men boken står i min bokhylla. Båda makarna var kända men det var inte lika enkelt, minnena kommer ifatt. Det finns säkert många som i ordets form vill eller tvingas göra upp med sin uppväxt för att skriva av sig och förhoppningsvis komma vidare.
Som denna nedersta bok av böckerna. Denna fick sonens far och jag som present när vi fått vårt älskade gossebarn. Farföräldrarna gav oss boken.Vi visste att Anna Wahlgren inte var vår favorit men vi läste boken, retade upp oss och skänkte den snabbt till något Loppis, minns inte ens vart. Vi sa f.ö alddrig att vi gett bort boken.
Om jag säger så, jag blir inte alls förvånad av Felicia Feldts bok.

Packa kartongen söröverifrån

Håller på att ekipera mig ( inte mig ) för ett alternativt boende. Behöver man reinvestera kan jag informera om att det går att handla långa pyjamasbyxor i tvåpack dvs utan överdel. Vet Ni också om att dessa plagg går under begreppet underdel i postorderkataloger.
Men varför följer det inte med några överdelar till dessa pyjamasar?????

Nu är det helgdagsafton.

img_3393 (MMS)

Nu är det helgdagsafton. Jag har flexat ut. Trevlig helg på Er alla!


Glada valpar och släkters gång eller inte.

Snow Buddies - Valpgänget i Alaska
Mannen visar den omtänksamma sidan när Herta funderar över livets beskaffenhet kopplat till släkters gång eller inte.
Han sätter på en film som han spelat in under julhelgerna. Ja jag vet men när det är mycket vill jag inte se någonting som är ruggigt eller spännande.
Valpgänget i Alaska kan vara spännande för mej en vardagskväll just nu.
"Med vänlig hälsning"
Er goda bekanting i bloggvärlden Herta

Vem kom på Dagmar och Emil?

Nu börjar det blåsa och i Aftonblaskan kan vi läsa om att det skall blåsa i Svedala igen, med orkanstyrka. Blir trött på all blåst.  Men en sak som jag fundrar på är: VEM HITTAR PÅ ALLA NAMNEN PÅ BLÅST, ORKANER OCH ANNAT ELÄNDÉ?

I väntan på Trettonhelgen.

Tog mig ur sängen med stort besvär.
Frukost
Till jobbet
Arbeta
74 trappsteg
Arbeta
Lunch
Arbeta
74 trappsteg
Arbeta
Åka hem
Middag ( rester från igår, samma som i dagens matlåda)
Till Gymmet
Funwalk
Hem igen ( har inte hänt ännu)
Längtar efter katt.

2 januari - Gymdags!!!


Dagens agenda
 • Vakna
 • Gå upp
 • Till arbetet
 • Arbeta
 • 74 trappsteg upp och ner
 • Arbeta
 • 74 trappsteg upp och ner
 • Arbeta
 • Hem
 • Transport till Centralstationen
 • Vink och kram
 • Till gymet
 • Styrka
 • Spinning ( gammalt begrepp, heter cykel just nu)
 • Hem
 • Soffan med mannen...Resemagasinet från Jordanien inspelat.
 • Konstaterar att jag vill gärna åka till Jordanien
 • Köra en tvättmaskin
 • Kvällsthe med mannen
 • IT tid
 • Boken
 • God Natt!

Nu är glada julen slut slut slut.

img_7695 (MMS)

Vinkar av sonen.  Nu är glada julen slut slut slut.... Nja inte riktigt men det skall studeras lite av lovet i alla fall tillsammans med andra. De medelålders människorna blir nu själva.


Första arbetsdagen efter denna ledighet

Nu är det dags för allvaret (!) igen. Tillbaks till jobbet. Kännns på sitt sätt skönt även om jag inte alls är utvilad pga de omständigheter som denna Jul har inneburit. Sonen far åter till studieorten imorgon och sen är det dags för medelåldersfolket igen?

Tolvslaget på Skansen

Väl framme vid Skansen möttes vi av en härlig brasa utanför huvudentren.
Vi kom inte först.
Kanske något svårt att se.
Fyrverkerier
Ja så gick vi hem.....nej det gjorde vi inte. Vi åkte.

Nyårsmeny

Som sagt,vännerna hade bokat och vi följde med. Vi åt denna Nyårsmeny tillsammans.
Granité från Jukkasjärvi och Torne Träsk.
Jag åt fisk.
Övriga sällskapet åt kött.
Goda ostar
Så till chokladdesserterna.
Samma choklad som vid Nobelmiddagen, sa man oss. Dessa bitar som avslutning till en god kopp kaffe.
Vet inte hur allt detta blev till. Vi förstod det som att vi bokade en fyrarätters middag!!! Tur att vi skulle vidare ut i friska luften efter detta.


Förplanerat nyår

I år hade vi ett förplanerat nyår. For iväg med stor tvekan. Sköna sängar fick vi i alla fall.
Egna morgonrockar som vi inte använde.
Hotellutsikten på denna och nästa bild.
Ett annat hotell i samma kedja.
Toadesign
Hotellfoajen
Lite design osv här och var.
Lite bilder varifrån vi bodde. Som sagt nyss hemkomna från Norr  men förbokat och icke avbokningsbart så vi åkte. Nu hemkomna,trötta.
Det kommer lite matbilder så småningom....

Vi ger inga nyårslöften.

Så har ett Nytt År börjat. Vi ger inga nyårslöften numera. Däremot önskar jag oss Mera tid för hälsa och sunda vanor, tid att ta hand om sig och kanske att våga prova nya saker. Jag önskar också någorlunda hälsa för min familj och för andra jag känner där hälsan sviktar ibland. Gott nytt till Er alla!


RSS 2.0