Värsta natten!

Igår började dagen helt normalt. Ja givetvis bortsett från att julsakerna plockades ner lite överallt ifrån. Ja gardinerna hänger kvar men de skall väck idag när de gamla vanliga är strukna. De hänger på tork i tvättstugan och skall upp idag, senare på em, kanske?
Herta tillskrev också Anne, ungefär såhär: Hur är Din agenda för morgondagen, gymet osv? Givetvis svarade hon att så var planen, till gymet alltså.
Då händer det. Herta sitter i Tv fåtöljen av någon anledning, förmodligen skidor. Helt plötsligt blir det superkallt,  filtarna räcker inte till...huvudvärk överallt. Därefter dyker symtomen upp, mer och mer.
Hua!
Idag blev det därför:
  • Sovmorgon
  • Inget gym
  • Lång saktelig frukost
  • Fåtöljen
Mannen betedde sig snaralikt i fredags kväll. Och Herta som bara trodde att han var allmänt trött och frusen efter en arbetsvecka.

Kommentarer
Postat av: anne

Din stackare!!!



Jag trodde du bestämt dig för att bara köra funwalken!!! Vi var på yogan.



Krya på dig nu bara!

2012-01-22 @ 13:23:57
URL: http://annnne.blogg.se/
Postat av: Suss

Här är det ungefär likadant, mannen ligger i soffan och snörvlar, nyser så jag upplever risk för tinnitus, samt låter som han talar i en rostig burk när han försöker säga något. Undrar om det är smittsamt?????

2012-01-22 @ 14:37:31
URL: http://leontina.blogg.se/
Postat av: Anonym

Skulle absolut till gymet idag, innan gårdagskvällen dök upp. Idag är det dock bättre, vill bara styra tiden sjävl ...och när.

2012-01-22 @ 17:53:35

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0