Varmt och soligt dörborta.

Sitter och funderar över livet och tänker på hur varmt det är därborta just nu. Staden är varierande. Bara fasthet är varmt i ena änden av stan kan det krävas jacka på sig i den andra. Det kan bli en spännande höst.


Att bygga hus på hälleberget eller på stadig grund.

Läste i Aftonblaskan idag om den rike affärsmannen som bygger sitt hus ovanpå en 25 våningar hög skyskrapa. Det gäller att välja en egen väg. Tyvärr missade han att ansöka om bygglov och måste riva hela härligheten, på 15 dagar:)


Första fredagen

Första fredagen efter första veckan efter semestern. Då orkar vi ingetspeciellt. Solen skiner!


Sushi

Känner mig nödgad att informera om dagens lunch, sushi på det nyöppna stället i "nygamla" gallerian i stan. Verkar f.ö. vara av en kedjesort.


Herta tittar in och tillbaka igen.

 
Herta har liksom avprioriterat bloggen ganska länge nu. Tappade lusten, ville göra andra saker och kände samtidigt att skall jag få besökare till bloggen måste jag ligga i, surfa runt, läsa och kommentera. Hinner inte med detta jämt. Jobbar mycket med dator på jobbet nu och vill koppla bort när jag kommer hem. Telefonens möjligheter att blogga men svårare att läsa och kommentera gör att man ibland läser andras bloggar men kommenterar inte för det är så krångligt. Då får man ju inga läsare heller och lite av det roliga försvinner. Jag har också provat mig fram med Instagram vilket också är kul. Men ok lite bilder kan ni få. Bilden ovan är tagen vid ett av sommarens få badtillfällen.
 
 
Sommaren har i stort och mycket handlat om gräsklippning, i långa lass och många dagar.
 
 
Vi har firar sonen lite för tidigt. Om detta kanske jag återkommer till, senare.
 
 
Och Herta har också målat trädgårdsmöbler, ett par grupper.
 
Plus en hel del annat som har hunnits med.
 
 

RSS 2.0