Passen avlöser varandra

Vi hann med två vattenpass och ett zumbapass igår. Därutöver en promenad på 90 minuter. Sen har vi ätit och druckit kaffe och inget mer:)


Semestetstart med åska

Vi lämnade ett varmt och soligt Sverige Ohlson fram till Kroatien, mitt ovärdiga åskvädret.


Snart åker vi på träningsresa!

 
 
 
Snart så bär det iväg til Zadar på träningsresa. 50 tjejer i varierande åldrar mellan 30-50. Jag vet inte men jag tror vi kommer att befinna oss i de åldrarna, om det nu är intressant. Vi skall ägna dagarna åt vattenpass i mängder, morgonrundor utmed havet, zumpapass i luft ohc vatten, pilates och yoga om man vill plus annat kul. Ser verkligen fram emot detta.
 
Var kvar på jobbet tillsammans med en kollega till 20.00 igår fredag. Saker måste bli klara och då har vi inget val utan det är bara att göra färdigt. Vi båda var nog rejält trötta när vi kom hem. Almenackan är välpackad med saker när vi kommer men...
 
En sak är dock säger. Nu skall vi ta hand om oss själva och ha det bra. Feelgoodlitteraturen är nedpackad...om vi hinner.
 
 

Återkoppling från Herta

 
 
Hinner inte blogga så ofta numera. Måste just nu jobba alldeles för mycket och hinner inte med så mycket reflekterande så här. Blogg. se har inte haft lust från mobil heller när bilderna skall skickar iväg, fast jag förminskat dem ordentligt, och då blir det tyvärr ingenting av.
 
Denna helgen har varit lite annorlunda. Lite släkt till mannen har varit i stan. Vi har ätit här och där. Herta har shoppat loss sådant som måste lösas nu snart. Hoppade in på en frisersalong i lördags och kollade om de hade akuta tider samma dag. Det hade de fast det var fullt igår men idag blev det av. Känner mig nöjd. Billigt blev det också. Trådhantering är beställd till på torsdag och det är också nödvändigt och på tiden. Går igenom garderoben. Konstaterar att träningskläderna ligger här och där. Reinvestering skedde också igår av detta. 
 
Kan också nämna att Herta har cyklat en del, lite längre sådär. Ett par gånger varje vecka. Mer hinns inte med men Herta hoppas att det skall lösa sig tills det blir dags:)
 
Och i morgon kväll är det dags. Fast då skall vi inte cykla.
 
Undrar ni över bilden ovan så är det vårens skörd från ån som rinner igenom vår lilla stad. 

Hittade en klänning

Hittade en klänning, en svart och vitrandig sak i bomull som jag inte haft må säkert dryga 10-15 år. Hm, den passade såhär direkt kring frukost. Hm
Minns inte att jag använt den så mycket.

Idag kom brevet.

Idag kom brevet.


Herta har börjat cykla.

Nu är det vår ! Herta har cyklat 2.4 mil idag. Första cykelpasset för i vår. Kändes bra men nu känner jag så sakteliga träningsvärken.


Hallo Dollyjeansen!

Om någon undrar så har jag fattat ett beslut idag. Nu skall här provas tantmodellen dvs med lite högre jeansbrallor. Skall bli intressant hur de passar, om det är en känsla som inte stretar och klämmer här och var. Kändes faktiskt som det passar som handen i handsken. Jag kan bara rekommendera och jeansen hittade jag hos Flash.
 

RSS 2.0