Varför har jag inte köpt dessa tidigare?

img_6685 (MMS)

Detta kan man verkligen fråga sig. Herta har vid fredagskvällens inköpsrunda funderat över detta spörsmål. När hon passerade godishyllorna, hade inte tänkt köpa något så dök dessa hyllor upp. Herta har aldrig shoppat loss där tidigare. Nu var hon så fruktansvärt hungrig att hon fyllde några påsar...nej jag menar en liten påse med div av några sorter...på prov bara. MED DETTA LILLA SOM JAG KÖPTE FÖRSLÅR JU INGENTING ALLS. ALLDELES FÖR GOTT FÖR MEJ SÅ HÄR DAGS. HAR INTE ÄTIT GODISLIKNANDE SAKER PÅ LÄNGE NU.


Kommentarer
Postat av: Suss

Det s.k. naturgodiset är så att säga ONÖDIGT GOTT! Dessutom dyrt, men jag känner mig lite nyttigare när jag tar några sådana istället för vanligt godis.

Svar: Herta, du slarvläste nog inlägget om Kronblom, för där står det att Gunnar Persson är son till skaparen Elov Persson.

2012-01-27 @ 18:13:13
URL: http://leontina.blogg.se/
Postat av: Britten

känner mig oxå nyttigare me detta godis och inte vill man ha så mkt heller

2012-01-28 @ 06:23:11
URL: http://glitteroga.blogg.se/
Postat av: Inga Magnusson

Här är det som sagt inget godis alls just nu och det akuta sötsuget är borta sedan länge. Men rent intellektuellt så vet jag fortfarande att det är gott ;-)



Alltså LCHF!



Varför?



Nja orsak 1 är välmåendet, orsak 2 gå ner några kilon så där en 3-4.

2012-01-28 @ 11:17:31
URL: http://inga.blogg.se/
Postat av: Annieverse

Varje gång jag är hemma i Sverige (2ggr per år) köper jag mig en BAUTA-påse och äter tills jag mår illa. Sen är jag kurerad fram till nästa Sverigebesök ;-)

2012-01-29 @ 06:25:28
URL: http://annieverse.wordpress.com

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0