Söndagsmorgon igen...Gårdagen blev en lång dag. Var i farten och körde in på infarten hemma framemot 01.45 eller nåt vilken tid det nu var...Sitter nu och slappar lite, lyssnar på morgon TV. En fruktansvärd bilolycka har hänt i Västerås säger de på Tvnyheterna.En icke bilvuxen kille har kört in i en busskur.  Kaos pratar man om. Nyheterna intervjuade en mamma vars dotter fanns med och stod och väntade vid busskuren.
Nu börjar Tilde på TV4, lugnet har återinträtt i våra svenska vardagssrum. Vi sitter där tryggt och lyssnar på henne, hennes gäster som ofta är intressanta personligheter ofta med olika erfarenheter och kunskaper.

Igår hände en marknadsföringshistoria kopplat till vårt hem. Det ringde på dörren. Utanför stod ett par tonårstjejer med en hälsning och en frukostkasse från City Cross. De önskade oss en trevlig frukost. Papperskassen innehöll följande:

Provförpackning med skinka
2 apelsiner
Provförpackning Kellogs All bran
Provförpackning Bregott
Provförpackning Lätt och Lagon
En förpackning små körsbärstomater
Schooka gornybis BAR
2 st juiceförpackningar x en person
4 st små hallonyoughurt
Provförpackning med Billingeost
 
Lite kul marknadsföringsdetalj.  Allt gick att använda.Sen blev det lunch, 13.00 - 13.35(!) Kyckling, ris och grönsaker.Och som sagt jobb å kvällen...det blir lite slappt nu ett tag.


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0