Sköna maj välkommen!






Så här den 30 april , valborgsmässoafton, vill jag önska alla en trevlig Valborg oavsett vad Du skall göra, vara hemma och ta det lugnt, träffa vänner, äta god vårsupé, ut och nattvandra, låta bli att köpa ut alkohol till ungarna, elda upp skräp i trädgården ( nej visst, vi har visst eldningsförbud i Sverige).

Jag vill länka till Annebelle och en tänkvärd video en kväll som denna när många av våra ungdomar kanske har sin första kontakt med alkohol och fylla. Klicka på länken.

Vi gratulerar också Hans Majestät Konungen på födelsedagen idag!



Hemma i vår familj har vi alltid firat Valborgsmässoafton och den 30 april på eftermiddagen med tårta. Eller vi firade i alla fall under många år.
Anledningen till vårt firande var denne lille kisse på bilden nedan. Född den 30 april 1992, bördig från Tunabergs socken i Södermanland.

Vi minns därför också en dag som denna gamle Findus.  Eller kanske Familjefindus som han också kallades. Sonens kompisar kom glada och firade Findus under ett antal år.



14 kilo vägde han som mest och visserligen var han sonens katt men mattes pojke var han i all fall. Han var klokskapen själv och jag brukar tänka på honom extra mycket när det är Valborg.

En skön vår till Er alla. Härhemma skall vi snart iväg på vårmiddag! Det kommer att bli trevligt, roligt och självklart nyktert när det är Valborg.








Kommentarer
Postat av: annebelle

Oj, vilken bamsig kisse! :) En sådan skulle jag vilja ha! Hoppas du hade en fin Valborg!

2009-05-01 @ 10:09:54
URL: http://annebelle.blogg.se/
Postat av: Herta

Tack! Valborg var fin och trevlig.

2009-05-01 @ 11:27:27

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0