Klassisk stil med kvalitetstid innebar ny kjol.

Idag har det skett. Sonen och jag har varit i huvudstaden och inköpt en ny kostym för kommande aktiviteter av blandad sort, allt från de lite sorgesamma och svåra till de roliga sakerna, de som hör ungdomsåren till.

Något otroligt har hänt. Vi gick till en butik, hittade en kostym som passade, köpte den, gick till anvisad skräddare som la upp dylika plagg, åt lunch, gick en sväng för gemensam shopping, delade på oss vilket för mej innebar tanke på kaffe som snabbt förändrades i tanken till läcker hallon och blåbärssmootie på Coffe house by George mittemot NK tillsammans med dagens nummer av Metro.Och sen kommer fortsättningen på problemet med blogginnehavarens kjol, ett problem som måste lösa sig till torsdag i denna veckan. Undertecknad hade provat ett dylikt platt på en liten butik på Storgatan i hemstaden. Förmodlgen har de också där haft fuktproblem i deras förvaringscisterner eller vad de har för aktuell storlek saknades. Hittade dock plagget på Gullmarsplan i en butik som kallade sig Sköna kläder. Nu till det tragiska. Även där hade de haft fuktproblem med min storlek och pga detta var storleken större slutsåld. Hittade dock ett någorlunda likvärdigt plagg och gör bedömningen nu i kväll att situationen är någorlunda under kontroll för min del.

Sen har vi mannen. Han har försvunnit in i garderoben. Sist jag såg honom hade han villat in sig i några olika kostymer som han inte kändes vid.

Vi har allvarliga problem i övre garderoben.

Kommentarer
Postat av: Anne

Jag förstod nästan att det var något mindre kul framöver.Bry dig inte om storleken på kjolen. Vem vet, kanske har denna större storlek alltid varit den som bäst faller på din figur för bästa smickring av densamma? Du har kanske klätt dig i för små kläder? ;)Sv. Kaffe? Vad tänker du då?

2009-08-11 @ 11:05:39
URL: http://annnne.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0