Wourld Trade center



 Sitter och kollar på Tv och slappar , lördagskväll som det är. Filmen Wourld Trade center visas ikväll. Vet inte om jag vill se hela filmen. Jag minns så tydligt den 11 september då det hände. Jag minns vad jag gjorde på jobbet den dagen. MInns att jag hörde på nyheterna och sen satte jag på TV:n. Det hela var helt ofattbart.

Vet inte om jag vill se filmen ikväll. Springer nog lite fram och tillbaka.

Kommentarer
Postat av: Inga M

Den där filmen om WTC började gubben titta på medan jag grejade i köket men varken han eller jag orkade se den. Det är för tragiskt. Jag ägnade mig åt bloggen och åt att kolla på en del bilder jag tagit idag. Vi har ju varit på liten fest hos goda vänner och ätit gott.

2009-01-10 @ 23:59:24
URL: http://inga.blogg.se/
Postat av: anne

Jag såg ungerfär andra halvan av filmen.



Vem minns inte den dagen? Maken ringde från tåget och sa åt mig att sätta på CNN. Jag trodde det var film! Maken hade med sig en bekant som är säkerhetschef på amerikanska ambassaden, han visste inget förrän maken talade om vad han fått upp på datorn precis innan han åkte från jobbet. Säkerhetschefen klev av på nästa station och åkte tillbaka till ambassaden, ingen visste ju vad som pågick.



Denna dag var vår dotters 8-års dag. Den blev inte som vi tänkt. Inte 10-årsdagen heller. Inte 12-årsdagen heller för då blev maken hundbiten av en missbrukares hund...

2009-01-11 @ 14:55:17
URL: http://annnne.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0