Vad är detta för någonting?


Idag var jag ledig och var i Stockholm i "familjeangelägenheter". Jag såg en studentkortege eller egentligen inte en kortege som vi säger härhemma utan mer sporadiska inslag av stora lastbilar med ungdomar på flaket. Förmodligen studenter, några klädda i vitt, många flickor klädda i svart, några pojkar med svart kavaj eller snygg skjorta, en hel del ungdomar klädda i lite av varje tex blommiga badshorts, bomullströjor och allt möjligt annat...., en flicka i korta orangegula korta shorts. På en lastbil stod det Stockholms fri? På vissa stod det Fucking student!

Men snälla ni som bor i 08-området, vad är detta för något? Är detta en sk studentkorgtege? Varför åker man inte i rad utan lite hur som hellst?

Jag trodde en studentkortege såg ut såhär:

         

Kommentarer
Postat av: Tanten

Även hos oss åker man runt lite hur som helst och har alltså inte kortege utan "åker flak". Det fungerar det med och kul är det på studentdagen med musik och fest. I Söderhamn tågar ungdomen till fots och får inte åka alls stackars barn. Det verkar alltså vara olika traditioner i olika städer.

2009-06-08 @ 22:09:33
URL: http://plasttanten.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0