Kamprad svarar på brev!

Ingrid Åkerlund 8 år har skrivit ett brev till Ikea i Älmhult. Hon skrev i sitt brev bla att hon tycker det är tråkigt att gå med sin aföräldrar på Ikea och titta på möbler. Hon vill inte leka i ett bollhav utan vill göra något annat. Ingrid önskade att Ikea hade något för lite äldre barn. Hennes mamma hjälpte henne och de skickade brevet enligt Aftonbladet till huvudkontoret i Älmhult.

Efter två veckor fick Ingrid svar. Ett brev med utländska frimärken damp ned i familjens bevlåda. ""Han skrev - för hand - tillbaka.

"Kära Ingrid Adolfsson. Tack för att du skrev till mig. Du har så rätt och vi jobbar med en del idéer som går ut på att det också ska vara kul för ungdomar i åldern 8-15 år att besöka Ikea. Vi har experiment på gång men det tar ett bra tag tills vi är färdiga. Tack för att du skrev - det blev jag mycket glad för. Kära hälsningar, Ingvar."

Ingrid blev inten speciellt imponerad. Hennes mamma däremot blev mycket förvånad att Ingvar Kamprad själv bemödade sig att svara på detta.

Jag har bloggat om Kamprad tidigare i min förra blogg. Jag tycker likadant idag. Han är en otroligt intressant företagsledare som i många år haft en lite annorlunda syn på företagande osv. Det kanske utifrån detta inte är så konstigt att han själv svarar på brev.


Kommentarer
Postat av: Inga M

Nu blir jag imponerad! Han måste ju få kilovis med brev varje dag från när och fjärran. Är det verkligen han själv som skriver eller har han "spökskrivare"? Och skriver han för hand? Bara en sån sak. Det skulle ju göra det lätt att avslöja eventuellt fusk genom att jämföra handstilar.

2009-03-07 @ 09:50:07
URL: http://inga.blogg.se/
Postat av: imse

Verkligen bra gjort. Både av tösen och av brevsvararen.

2009-03-07 @ 11:33:21
URL: http://zvammel.blogspot.com
Postat av: britten...

ja nu blev jag också imponerad ..ha en fin dag

2009-03-07 @ 11:33:54
URL: http://pyrobritt.blogg.se/
Postat av: anne

Det var väl fantastiskt att han svarade! Och skrev för hand dessutom! Jag hade blivit glad även om jag framfört ett klagomål!



Jasså, rostbiff på Paus...Det hade de inte i torsdags...



Jag funderar faktiskt på Itrim. Jag VET "allt" om motion och viktnedgång, men det handlar ju inte om teoretiserande. Det handlar om att komma till skott, ta beslut och hålla fast vid beslutet och motivationen!

2009-03-07 @ 17:44:46
URL: http://annnne.blogg.se/
Postat av: Mia

Visst är det imponerande att han svarar och skriver för hand med tanke på hur stort IKEA har blivit. Min allra första kontakt med arbetslivet var just IKEA i Älmhult. Tror det var när jag gick i sjunde eller åttonde klass och vi hade någon PRAO-vecka som det hette då. Hamnade i postsorteringen, inte världens roligaste uppgift, men jag blev väl omhändertagen och trivdes gott.

2009-03-08 @ 07:21:32
URL: http://miatankar.webblogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0