Hur förstå beslut?


I dagens Södermanlands Nyheter kan vi idag läsa om en familj i Nyköping där pappa mördade sin hustru för en tid sedan. Kvar finns 5 barn utan fungerande föräldrar, pappas sitter av förklarliga skäl häktad och kommer förmodligen att vara en frånvarande pappa i många år framåt.. I bostaden tillsammans med barnen finns enligt SN barnens morbror som nu vistats snart 5 år  i Sverige i väntan på uppehållstillstånd. Han bor nu hos barnen enligt överenskommelse med svenska myndigheter.

Men nu mitt i allt det svåra har Migrationsverket vaknat till liv igen. Nu har man fattat beslut, nu skall mannen utvisas. Det föreligger inte  tillräckliga skäl till att han skall få uppehållstillstånd. Föreligger inte tillräckliga skäl. Vad är det?  Jo i detta fall är de skäl som anförts inte tillräckligt starka dvs de räcker inte till. Läs dagens Södermanlands Nyheter där tidningen också har lagt ut en länk till Migrationsverkets beslut.

I dagens tidning finns också en länk till  en namninsamling som Marco Venegas har startat igår utifrån detta.

Jag är glad om Du sprider detta vidare.

Kommentarer
Postat av: anne

Ska fixas!

2009-05-16 @ 12:18:47
URL: http://annnne.blogg.se/
Postat av: Herta

Vad Du håller på.

2009-05-16 @ 12:39:30
Postat av: Tonårsmorsa

Tack för tipset. Jag har också bloggat om det nu:http://tonarsmorsa.se/2009/05/16/mamma-dodades-nu-ska-morbrodern-utvisas/

2009-05-16 @ 17:59:52
URL: http://tonarsmorsa.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0