Reservdelar




Eftersom Anne hänvisar till mina gräsklippsproblem vill jag berätta om aktuell status.

Cyklade ner till stan och mannen tog bilen under förevändning "flänga runt i ytterområdena till diverse reservdelsfirmor". Väl inne i stan stöter de på grannen som gladeligen lånar ut sin gräsklippare under vår pikära belägenhet. Med lyster i ögonen erbjuder han mannen att vara behjälplig också vid reparationen. För vissa människor inkluderat min man är det inte bara målet med en sak - det kan också vara vägen, att klura ut situationen.

Intog lunch på café Latté. Helt ok. efter diverse uträttningar började jag cykelfärden hemåt. Många människor på torget, stannade vid en partistuga och bytte några ord. Trollkarlen som alla barn ser på barnprogremmen men som jag inte minns namnet på höll en föreställning på torget, förmodligen sponsrad i valtider av sossarna. När jag fortsatte bortåt Östra Storgatan var det även mycket folk ute där. Många satt på Karma och Indiska restaurangen och åt lunch. Jättetrevligt med två uteserveringar precis vid vattnet.






Kommentarer
Postat av: anne

Jaha. Det är det det handlar om med gubbs, verktyg och reparationer...De TYCKER OM att hålla på med det, så det är därför de aldrig blir klara!



Den indiska restaurangen skulle jag allt vilja gå till, jag älskar indisk mat, maken bryter ut i kallsvett bara han känner kryddofterna.

2009-05-30 @ 17:06:36
URL: http://annnne.blogg.se/
Postat av: Anonym

Ja de har jättegod mat. Du får väl leta i bekantskapskretsen om nån vill gå och äta där.Skicka mannen till OT:s eller nåt under tiden. //Herta

2009-05-30 @ 17:27:34
Postat av: anne

Ja, det blir väl ingen annan råd...



Hoppas ni får en trevlig kväll, den är ju rent underbar! Vi var ute och gick och passerade flera liljekonvaljdoftande dungar, mmmmm....

2009-05-30 @ 19:16:47
URL: http://annnne.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0