Kanske budgivning i mitt hem.




Så hade jag visning på en bil häromdagen. Vederbörande intressent ringde till den praktiske ägaren och bjöd ett pris, läs försökte pruta. Samma dag har den praktiske reelle säljaren fått ett annat samtal från ytterligare en intressent på den aktuella bilen. Vederbörande är nu inbokad idag, i em för att titta på bilen. Vederbörande, i detta fallet en ung dam kommer tillsammans med sin familj på en söndagsutflykt från en stad ca 18 mil härifrån. Och vem skall då visa lilla bilen om inte lilla mamma.

Jag har därför avbokat passet med den hemska instruktören ( hemsk för att hon kör så hårt) i em för att kunna finnas till förfogande för detta ev köp eller om det är en försäljning.

Sen skall budgivning ske per tfn med den praktiske ägaren och den andre intressenten från grannstaden.

Och var är då den praktiske ägaren till aktuellt fordon?

Jo han ägnar sig år NOLLNING. Eller rättare sagt han avslutade detta projekt igår. Han tycker dock att detta är jättekul, med budgivning, vem som ger mest osv och han vet att mamma alltid finns där, alltid ställer upp.

Mannen härhemma har fått som uppgift att följa med i bilen vid sk provkörning. Han är inte lika förtjust. Vi pratar om en sk sänkt bil med extra breda däck och sportstolar. Den skumpar till vid minsta lilla gupp eller dyligt i gatan.

Men livet gott folk, är härligt! Tänk på alla de saker vi får vara med om!


 


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0